Sjekk ut disse nye sukkerfrie produktene!

Sjekk ut disse nye sukkerfrie produktene!

Kristi Herje Haga
Kristi har hatt diabetes type 1 siden 2006. Hun er mamma til to gutter – Oliver (født i 2004) og Martinus (født i 2009). Kristi er opptatt av hvordan trening og kosthold positivt påvirker hennes mestring av diabetes.
Publisert første gang: 16.04.19
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Matprodusentene har nettopp lansert sine nyheter, og det er alltid like spennende. Jeg er særlig opptatt av de sukkerfrie produktene. Er det noe jeg liker og kan legge til mitt daglige kosthold?

Annonse

Jeg har testet noen av de sukkerfrie og sunne nyhetene. Dette er en helt subjektiv test og ingen av produktene er sponset.

LES OGSÅ: Spar penger over grensa

Dent Crush Bringebær Jordbær

Jeg er stor fan av dropsene fra Dent crush. De smelter i munnen og er mer godteri enn pastiller. Nyheten med bringebær og jordbær er intet unntak. Friske i smaken og perfekt tyggekonsistens. Det eneste problemet er at esken forsvinner alt for fort og prisen er skyhøy. Jeg betalte 20 kroner for de 25 grammene! Det skal koste å spise sukkerfritt!

Foto: Kristi Herje Haga

LES OGSÅ: Næringsinnhold versus matglede

Fun light Mandarin madness

Jeg drikker en god del saft som supplement til vann og brus. Jeg bruker også saft til å lage gele. Denne nyheten med smak av mandarin fra Fun light var god, men skiller seg ikke ut fra andre smaker Fun light har kommet med de siste årene. Jeg synes nesten alle de ulike gule smakene smaker likt . Men den er absolutt frisk og god!

Annonse
sukkerfrie

Foto: Kristi Herje Haga

LES OGSÅ: Brus eller lettbrus

Skyr med smak av kirsebær og vanilje

Skyr har blitt veldig populært i Norge og disse fra Q-meieriene er et perfekt mellommåltid. Denne smakte godt, men er kanskje litt for søt etter min smak. Jeg kjenner lite av vaniljesmaken, men god smak av kirsebær. Den er ikke tilsatt sukker og ett beger inneholder 6 gram karbohydrater. Den er tykk og kremet i konsistensen, og metter greit som mellommåltid. Jeg bruker disse som topping på grøt og på gele istedenfor vaniljesaus. Et sunt og godt alternativ.

Foto: Kristi Herje Haga

LES OGSÅ: 5 positive sider ved å ha fått diabetes

ZERoh! Is med lemon og guava

Hennig Olsen har lansert verdens første is uten kalorier. Slikt må testes! Jeg ble ikke imponert over smaken, men den er et godt alternativ hvis du har lyst på is og ikke vil ha noe som øker blodsukkeret. Den kunne gjerne hatt sterkere smak av sitron og guava. Jeg synes rett og slett den smaker litt lite. Sukkerfri is kan du enkelt lage hjemme med vann og saft, men det er fint å ha et alternativ når man ikke er hjemme.

sukkerfrie

Foto: Henning Olsen

 

 

 

 

Hvilke av matnyhetene er din favoritt?

LES OGSÅ: Det er dårlig utvalg av sukkerfrie produkter i Norge

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: