Om oss

Om oss ballonger

Lev med diabetes har som formål å omtale de viktige, hverdagslige situasjonene. I tillegg komme med oppmuntring, inspirasjon og råd til hvordan leve et litt bedre liv med diabetes. Det er først og fremst ment for personer med diabetes, men også familiemedlemmer og venner til de som har diabetes.

For å møte alle våre lesere vil oppskriftene vi publiserer variere i stor grad når det gjelder karbohydrater, fett og proteiner. Vi forholder oss til Helsedirektoratets kostholdsråd til personer med diabetes.

Lev med diabetes eies av Roche

Nettstedet eies av Roche Diagnostics Norge AS. Roche Diabetes Care arbeider for at mennesker med diabetes skal kunne leve et så ubegrenset liv som mulig. Vi ønsker å tilrettelegge for kunnskap, verktøy og inspirasjon til å finne en best mulig balanse i livet med en kronisk sykdom. Derfor har vi dette nettstedet som skal kombinere alt dette slik at du kan bli friere – både i tanken og i hverdagen.

Om innholdet

Innholdet som produseres er laget av et bredt utvalg personer. Både personer ansatt i Roche, journalister og eksterne forfattere som har god kunnskap på sine respektive felt. De eksterne forfatterne er ansvarlige for sitt innhold, og gir uttrykk for egne meninger, holdninger og opplevelser. Forøvrig henvises det til de generelle betingelsene og personvern/rettmessig ved bruk av dette nettstedet (se nederst på siden). Eksterne forfattere honoreres av Roche for sine bidrag. Roche har intet mål om å ta stilling i ulike saker, men ønsker å gi et balansert bilde. Det kan imidlertid forekomme at forfatteren ikke kan belyse alle sider ved et tema i et kort innlegg. Vi henstiller alltid til å oppsøke råd fra kvalifisert helsepersonell dersom du vurderer å gjøre endringer i behandlingen din etter inspirasjon fra dette nettstedet.

På dette nettstedet, og tilhørende Facebook-side viser Roche frem innhold og bannere for egne produkter og løsninger. Slikt innhold er merket med «Salgsfremmende innhold for Roche». Vi selger også annonseplass til andre firmaer med relevante produkter eller tjenester. Den type innhold er merket med «Annonse» og/eller «Annonsørinnhold».

Denne digitale kanalen er ikke laget eller innrettet for å registrere eller rapportere bivirkninger, feil eller problemer. Hvis du har en mistenkt bivirkning, feil eller problem å rapportere relatert til et produkt fra Roche, kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Du kan også rapportere bivirkninger eller problemer med legemidler og medisinsk utstyr til Statens Legemiddelverk på denne nettsiden https://legemiddelverket.no/bivirkninger-og-sikkerhet.

Kommentarer og tilbakemeldinger

Vi tar gjerne imot kommentarer på den tilhørende Facebook-siden til Lev med diabetes. Vi ønsker velkommen synspunkter som uttrykker både positive og negative sider – men forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som ikke hører hjemme her, er støtende, salgsfremmende, eller inneholder upassende språk, hatmeldinger eller personlige angrep. Kommentarer som ikke har en naturlig sammenheng i en diskusjon, kan også fjernes. Dersom en kommentar du poster inneholder mulig informasjon om bivirkninger eller hendelser med medisinsk utstyr eller et legemiddel, kan Roche etter lov være forpliktet å kontakte deg for mer informasjon.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, er vi tilgjengelige på Accu-Chek Kundesenter e-post no.accuchek@roche.com eller telefon 21 400 100, alle hverdager fra klokken 08:00 – 16:00. Du kan lese mer om Roche Diabetes Care på våre produktsider.