Ekstraordinært styremøte i «Kjell Arild AS»

Ekstraordinært styremøte i «Kjell Arild AS»

Kjell Arild Ueland
Født i 1969, pappa til 3 og har hatt diabetes type 1 siden 1981. Merker nå slitasjen som diabetesen har gitt meg, men er opptatt av trening og prøver å ha et positivt og humoristisk syn på livet.
Publisert første gang: 14.12.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Styremøte i «Kjell Arild AS» ble avholdt 16. oktober 2017. Møtet fant sted i det mørke rommet bakerst i høyre hjernehalvdel.

Annonse

Videre følger et møtereferat.

Til stede på møtet var:

Styreformann Herr Diabetes
Styremedlem Herr Angst
Styremedlem Herr Depresjon
Styremedlem Fru Katastrofetanker
Styremedlem Herr Blodsukker
Styremedlem Fru Smerter

Styreformann Herr Diabetes åpner møtet med å ønske alle velkommen og gir honnør til alle i styret for den innsatsen de har lagt ned siden sist møte, Mars 2017.

Han er spesielt fornøyd med at de har lykkes med målet om å få Kjell Arild AS ned for telling. Det vil bli utbetalt ekstra honorar for denne innsatsen.

Annonse

Dagens agenda er veien videre i jobben med å få Kjell Arild AS til å gå over ende.

LES OGSÅ: Diabetes er ikke til hinder for å trene

Operasjon «motarbeid all framgang»

Styreformannen uttrykker bekymring da han har sett tendenser til at Kjell Arild AS ikke ønsker å gå i samme retning som styret vil.

Etter den felles innsatsen som alle har lagt ned, og som medførte total kollaps i slutten av august, virker det nå som at flere av styremedlemmene har fått langt dårligere arbeidsforhold.
Det kan se ut som dette har flere årsaker.

Det at Kjell Arild AS hadde skiftet ut legen sin kom totalt uventet på Styret. Legen har gitt Kjell Arild AS en lang og god pause fra jobben som flere av styremedlemmene hadde godt innsyn i.

Kjell Arild AS har også begynt å teste ut nye satsingsområder som fysisk trening og skriblerier. Til styreformannens store irritasjon ser det ut som at dette og er med å skape trange forhold for styrets hemmelige prosjekt.

Det går rykter om at Kjell Arild AS vil bli en av bidragsyterne til årets 3-sjøers løp. Om dette gjennomføres foreslår Herr Depresjon at styret tar seg noen dager fri og reiser på studietur. Det bør legges en god plan for at Kjell Arild AS ikke lykkes i planene som dreier seg om fysisk aktivitet.

LES OGSÅ: Mentaltrening ble min redning

sliten og lei mann i sofa

Foto: Pixabay.

Etterlyser økte bidrag fra Herr Blodsukker og Fru Smerter

Herr Blodsukker uttrykker også bekymring for de ryktene som har begynt å gå angående Kjell Arild AS . Både når det gjelder historier om nye konsulenter som skal inn å se på virksomheten og de nye satsingsområdene som er iverksatt, uten styrets velsignelse.

Herr Blodsukker er veldig klar over at det er hans ansvar å sørge for nok turbulens, slik at de andre styremedlemmene får friere tøyler til å utføre sine oppdrag.

Fru Smerter bes om å jobbe iherdig med å sette sine spor i muskler og bein, slik at lyst og evne til å drive fysisk aktivitet reduseres.

Det er meget viktig at det legges fokus på dette da gjennomføring av en halvmaraton (slik 3-sjøersløpet er), vil sette styrets arbeid langt tilbake.

Fru Katastrofetanker uttrykker sin bekymring overfor Kjell Arild AS nyoppdagede interesse for et annet selskap i konsernet, nemlig Den Bedre Halvdel AS.

Disse to har begynt å dra synergier av hverandre og det virker som de holder på å bygge hverandre opp. Dette er veldig urovekkende. Herr Angst sier seg enig i dette og vil hjelpe der han kan.

LES OGSÅ: Det er lov til å be om hjelp

Konklusjon: Splittelse av konsernet Familien AS

Styreformannen gjør det klart for alle styremedlemmene at det forventes en ekstra innsats, da planen om å rive opp konsernet Familien AS ikke vil lykkes om styret ikke klarer å få full kontroll over Kjell Arild AS .

Styreformannen vil fremover holde løpende kontakt med alle styremedlemmene.

Styremøtet heves og alle er enige om at det jobbes videre med planen om splittelse av konsernet. Familien AS skal splittes og styremedlemmene skal overta de ulike selskapene.

Det forventes at denne strategien forblir konfidensiell.

Referat skrevet og signert av Fru Insulin.

LES OGSÅ: Ny jobb? Når bør du egentlig fortelle at du har diabetes?

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: