Accu-Chek Guide Me – enkelt og brukervennlig

Accu-Chek Guide Me – enkelt og brukervennlig

Ina Lorentzen
Redaktør for Lev med diabetes
Publisert første gang: 23.02.24 | Sist redigert: 08.04.24

Accu-Chek Guide Me er et enkelt og brukervennlig blodsukkerapparat. Med stor skjerm og kun to knapper, er den blant de enkleste i bruk!

– Accu-Chek Guide Me, gjør det veldig enkelt å måle blodsukkeret, forteller Product Marketing Manager i Norge, Theresia Helén Schaupp.

Foto: Roche

Hun kan fortelle at dette blodsukkerapparatet kun har to knapper, noe som gjør navigasjonen svært lett.

Stor skjerm og smartbeholder til strimler

– I tillegg er skjermen stor, slik at det skal være enkelt å lese av resultatene.

Vi tror dette systemet vil bli en favoritt blant brukere som enten har diabetes type 2, eller av andre årsaker ikke har behov for å måle blodsukkeret sitt like ofte.

Apparatet har dessuten en smart beholder til teststrimlene, som sikrer at strimlene ikke faller ut og at det kun kommer ut en strimmel om gangen.

Video: Roche
Foto: Roche

Bred strimmel gjør det enkelt å treffe

– Noe av det som er veldig praktisk med Accu-Chek Guide Me, er det brede doseringsområdet på strimmelen. Den gjør at du enklere treffer med bloddråpen, og derfor ikke trenger å bruke mer enn én strimmel, forteller Schaupp.

For alle som er litt ustø på hendene, eller har vanskelig for å få ut mer enn den ene dråpen med blod, er dette ekstra kjærkomment.

Accu-Chek SoftClix for enkel og skånsom blodsukkermåling

Accu-Chek Guide Me leveres sammen med Accu-Chek SoftClix stikkepenn og lansetter som til sammen er designet for å gi brukeren økt kontroll og komfort, noe som er en av de viktigste aspektene når man skal utføre en blodsukkermåling.

Foto: Roche

Accu-Chek Softclix stikkepenn kombinerer egenskaper for å sikre en skånsom og nærmest smertefri opplevelse med Clixmotion teknologi, en unik teknologi som forhindrer vibreringer når nålen utløses og penetrerer huden*. Selve stikkepennen ligger godt i hånden, og det er også verdt å merke seg at lansetten har 11 skreddersydde stikkdybder for ulike hudtyper, kun ved å rotere hetten til ønsket behov.

Det skal være enkelt og trygt å utføre en blodsukkermåling, selv om det gjøres flere ganger daglig. Accu-Chek SoftClix tilbyr fordelene ved en helt enkel stikkepenn, samtidig som du opplever de unike fordelene ved denne skånsomme, komfortable og sikre stikkepennen.

Husk å skifte lansett etter hver gang du skal måle ditt blodsukker, på den måten er du sikker på at nålen alltid er skarp, steril og at du unngår arrvev.

Kort fortalt om Accu-Chek Guide Me:

  • Stor skjerm – enkelt å lese av resultater
  • Kun to knapper, gjør navigasjon på apparatet enkel og intuitiv
  • Viser resultatet på under 4 sekunder
  • Bredt doseringsområde på teststrimmelen – gjør det enkelt å påføre blodråpen hvor som helst på det gule feltet 
  • Ingen flere ødelagte strimler – den smarte strimmelboksen holder strimlene på plass, samtidig som man enkelt kan ta ut en strimmel av gangen
  • Praktisk talt smertefri testing* med den medfølgende blodprøvetakeren Accu-Chek SoftClix

Hvordan kan jeg få Accu-Chek Guide Me?

Blodsukkerapparatet er tilgjengelig på alle apotek. Husk å ta ut teststrimler og lansetter samtidig! Du kan også bestille apparatet i disse nettapotekene:

Dersom du går til diabetessykepleier på sykehuset, kan du spørre etter apparatet der også.

Få mer informasjon om Accu-Chek Guide Me blodsukkerapparat

For å lære mer om blodsukkerapparatet Accu-Chek Guide Me, kan du lese og se mer på linken under.

Hvordan måle blodsukkeret med Accu-Chek Guide Me

Her kan du se en instruksjonsvideo som tar deg gjennom stegene for å måle blodsukkeret med Accu-Chek Guide Me.

Dersom du har noen spørsmål til systemet, er du alltid velkommen til å kontakte våre hyggelige folk på kundesenteret på hverdager mellom 08-16. Du når oss på tlf. 21 400 100, eller no.accuchek@roche.com, avslutter Schaupp.

*Kocher S, et al. Comparison of lancing devices for self-monitoring of blood glucose regarding lancing pain. J Diabetes Sci Technol. 2009;3(5):1136-114.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

0/5 0 tilbakemeldinger
Del: