Eggerøre med sopp og tomat

Eggerøre med sopp og tomat

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 04.03.21
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Eggerøre er topp til lunsj, og stekt sammen med diverse grønnsaker og servert med en frisk salat, så har du er smart og næringsrikt måltid.

Her kan du bruke de grønnsakene du har og liker, paprika og squash passer for eksempel også fint.

Annonse

PRØV OGSÅ: Proteinrundstykker med frø og yoghurt

Karbohydrater:

Karbohydrater per porsjon: 10 gram

Fiber: 6 gram

Dette trenger du:

Til en en porsjon:

Olje eller smør til steking

Annonse

2 store sjampinjong

½ løk

8 cherrytomater

2 egg

salt og pepper etter ønske

¼ agurk

En god neve fersk spinat/salat

1/2 gulrot, revet

PRØV OGSÅ: Mozzarellasalat med nektarin

Slik gjør du:

1. Del løk og sopp i skiver, og stek i olje i en stekepanne til gyllent. Tilsett cherrytomater delt i to.

2. Kakk to egg i grønnsakene og vend rask sammen til eggerøren er fast, men ikke tørr.

3. Server i en skål med salat, revet gulrot og agurk.

4. Topp med litt god olivenolje og salt og papper etter ønske.

5. Server gjerne med litt brød ved siden av, hvis du ønsker et mer mettende måltid.

PRØV OGSÅ: Rødbethummus med hvite bønner

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: