Nyhet! Nå kan du også koble Accu-Chek Mobile til mySugr

Nyhet! Nå kan du også koble Accu-Chek Mobile til mySugr

Publisert første gang: 22.01.19 | Sist redigert: 18.11.21
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

– Vi har opplevd gode tilbakemeldinger fra de som bruker mySugr og Accu-Chek Guide i dag, derfor har vi nå gleden av å kunne tilby våre Accu-Chek Mobile-brukere samme mulighet, sier produktsjef i Roche Diabetes Care.

Annonse

KJØP HER: Ønsker du å bestille en Accu-Chek Mobile Trådløs adapter kan du gjøre det her.

Å kunne samle all sin informasjon rett på smarttelefonen gjør hverdagen mye enklere, og det er nettopp det som er poenget med mySugr – å gjøre det litt enklere å ha diabetes. Brukere av Accu-Chek Guide har siden desember 2017 hatt fordelen av å være koblet til mySugr, som er verdens mest brukte diabetesapp, men nå kan også brukere av Accu-Chek Mobile glede seg over å få denne muligheten.

– Vi har opplevd gode tilbakemeldinger fra de som bruker mySugr og Accu-Chek Guide i dag, derfor har vi nå gleden av å kunne tilby våre Accu-Chek Mobile-brukere samme mulighet. Det eneste du trenger er å kjøpe en Accu-Chek Mobile Trådløs adapter for å kunne sende dine data direkte til din smarttelefon, sier Lasse Taje Furuseth, produktsjef i Roche Diabetes Care.

mySugr er et av de ledende mobile diabetesplattformene på markedet, med mer enn 1 million brukere globalt. Et hjelpemiddel som gjør det mulig å løse vanlige hverdagsproblemer, og samtidig forenkle diabetesbehandlingen ved hjelp av smarttelefonen din. Men integreringen med mySugr er ikke det eneste som er nytt med Accu-Chek Mobile.

– I tillegg har vi nå også lansert en ny og forbedret testkassett, som sikrer mer nøyaktig og korrekt måling, ved hjelp av to sikkerhetsfaner som er plassert på tuppen. Disse sikkerhetsfanene gjør at apparatet skal holdes horisontalt og du ser hvor blod skal påføres, forklarer han.

Annonse

LES OGSÅ : Emilie har testet ut Accu-Chek Mobile

Positiv effekt på behandlingen med strimmelfri blodsukkermåler

En studie¹ viser at du kan få positiv effekt på behandlingen ved å bruke det strimmelfrie blodsukkermåler Accu-Chek Mobile. Studien har undersøkt forskjellen i testfrekvens mellom personer som bruker et enkelt-strimmel system og det strimmelfrie Accu-Chek Mobile. Man undersøkte også endringer i blodsukker (glykemisk) kontroll, behandlingstilfredshet, i hvilken grad brukerne fulgte helsepersonells anbefalinger og barrierer for blodsukkermåling.

Studien ble gjort i flere land og i ulike sentre og inkluderte 478 personer med diabetes, hvorav halvparten ble satt til å bruke et enkelt-strimmel system, og den andre halvpart strimmelfrie Accu-Chek Mobile.

blodsukkermåler

Foto: Roche/Accu-Chek

Resultatene av studien viste at Accu-Chek Mobile blodsukkermåler kan bidra til å redusere HbA1c og øke personens egen evne til å behandle seg selv.

  • Testfrekvens økte med Accu-Chek Mobile og dette kobles til en klinisk signifikant reduksjon i HbA1c
  • Reduksjon i HbA1c relateres både til økt testfrekvens og bruk av Accu-Chek Mobile-systemet
  • Bruk av Accu-Chek Mobile forbedret kvaliteten på blodsukkermålingene fordi
    • apparatet gjør det enklere å ta «riktig» antall målinger til «riktig’ tidspunkt»
    • apparatet reduserer barrierene for å måle blodsukker (strimmelfritt gjør det enklere å måle i mange situasjoner)
    • oppmuntret til personenes egenbehandling

LES OGSÅ: Livet er bedre med mySugr

Alt-i-ett system

Accu-Chek Mobile-systemet er et apparat utviklet for å passe spesielt godt til personer som måler, eller bør måle, blodsukkeret ofte – det vil si flere ganger om dagen. Apparatet har 50 tester/strimler i en kassett som plasseres inne i apparatet. Dermed har du alltid med testene i apparatet.

Den unike blodprøvetakeren Accu-Chek FastClix, med 6 lansetter i èn trommel, gjør systemet til et alt-i-ett system som er veldig enkelt å ha med seg.

Du kan lese mer om Accu-Chek Mobile apparatet her!

Bruker du Accu-Chek Mobile, og synes du det er lettere å måle deg til riktig tidspunkt?

Referanse:

¹Maran A, Tschoepe D, Di Mauro M, Fisher W, Loeffl er K, Vesper I, Bloethner S, Mast O, Weissmann J, Amann-Zalan I, Cranston I. Integrated strip-free SMBG technology (Accu-Chek Mobile) improved patient’s adherence to recommended testing and glycemic control. Results from the ExAct study. Presented at Scientifi c Session 18: ATTD; 2013 Feb 27-Mar 2; Paris, France.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
3/5 2 tilbakemeldinger
Del: