Accu-Chek Guide – nå integrert med verdens mest brukte diabetesapp, mySugr

Accu-Chek Guide – nå integrert med verdens mest brukte diabetesapp, mySugr

Publisert første gang: 15.12.17 | Sist redigert: 18.08.22

Endelig er den her! Appen mySugr kan kobles direkte til det nye blodsukkerapparatet på markedet; Accu-Chek Guide.

mySugr er et av de ledende mobile diabetesplattformene på markedet, med mer enn 1 million brukere globalt. Et hjelpemiddel som gjør det mulig å løse vanlige hverdagsproblemer, og samtidig forenkle diabetesbehandlingen ved hjelp av smarttelefonen din.

Annonse

I dag lanserer vi integrasjonen mellom vår nyeste blodsukkermåler Accu-Chek Guide, og verdens mest brukte diabetesapp, mySugr!

  • Få  mySugr PRO gratis ved å koble til ditt Accu-Chek Guide apparat nå!

Skreddersydd for å møte behovene til mennesker med diabetes.

Å sjekke blodsukkeret på farten er ofte en klønete og stressende affære som de fleste med diabetes har vært igjennom. Hvor mange ganger har du ikke åpnet strimmelboksen og tømt teststrimlene utover gulvet? Eller diskret prøvd å måle blodsukkeret under bordet under et restaurantbesøk?

Eller klassikeren, prøvd å plassere en bloddråpe på teststrimmelens doseringsområde mens du rister på grunn av lavt blodsukker, og dermed bommer?

– Mennesker med diabetes over hele verden har lenge uttrykt et ønske om et blodsukkerapparat som er pålitelig, diskret og enkelt å bruke. Slik at det blir lettere å sjekke blodsukkeret når du trenger det, sier Lasse Taje Furuseth, produktsjef i Roche Diabetes Care Norge.

Den nye Accu-Chek Guide har derfor blitt skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til personer med diabetes, slik at de daglige rutinene kan flyte litt lettere, uansett hva du gjør og hvor du er, legger han til.

Annonse

Men hva er det egentlig som gjør dette systemet så unikt og brukervennlig?

LES OGSÅ: Å måle blodsukkeret ble en besettelse

 

Nå kan du måle blodsukker både på natten og på farten

Accu-Chek Guide har flere nye funksjoner som gjør den mer brukervennlig. For eksempel gjør den nye smarte strimmelboksen det lettere å ta ut bare én stripe av gangen, uten at du mister alle teststrimlene ut av boksen. Samtidig sørger en «strimmelutskyter» for at brukte teststrimler fjernes på en hygienisk måte, uten at du trenger å berøre dem.

– Designet til den nye smarte strimmelboksen er basert på kundenes tilbakemeldinger. Ideen var å forbedre både håndtering av teststrimlene, og fjerningen, slik at det ble både enkelt og hygienisk. Samt at man unngår at strimler ved et uhell faller ut, forteller Furuseth.

I tillegg har teststrimmelen fått et bredere doseringsområde som gjør det enklere å påføre blod – den krever nemlig bare en liten dråpe blod. Og når du har satt inn en strimmel eller trykket på en knapp vil et lite lys skru seg på i strimmelporten for å gjøre det enklere å se.

mySugr
mySugr

– Sist, men ikke minst, er Accu-Chek Guide nå integrert med verdens mest brukte diabetesapp, mySugr. Ved hjelp av Bluetooth overfører apparatet resultatene trådløst til appen på en smarttelefon. På den måten har du samlet all din informasjon på ett sted, som er enkelt tilgjengelig,

forklarer han. Appen har også mange flere funksjoner som du kan lese mer om i App Store og Google Play.


Hvis du har mySugr allerede, så husk å oppdater til den nyeste versjonen for å få koblet den med Accu-Chek Guide apparatet

LES OGSÅ: Roche kjøper mySugr for å skape en ledende plattform for digital diabetesbehandling

 

Enklere og mer nøyaktig måling

For å forsikre seg om at systemet virkelig er enkelt og brukervennlig, utførte Roche Diabetes Care en studie i 2015, der de fikk 197 deltakere med diabetes fra USA og Frankrike til å teste Accu-Chek Guide-systemet.

Deltakerens opprinnelige apparater inkluderte alle produkter som er tilgjengelig på det norske markedet, og de fikk i denne studien vurdere hvordan de syntes Accu-Chek Guide fungerte i forhold til den blodsukkermåleren de vanligvis brukte.

De sammenlignet brukervennlighet ved å utføre typiske oppgaver som blodsukkermåling og gjennomgang av data på både måleren og mobilappen. Og tilbakemeldingene var svært positive, der hele 97 prosent fant systemet svært enkelt å bruke.

– Studien viser oss at både personer med diabetes og helsepersonell verdsetter funksjonene i Accu-Chek Guide-systemet, som de opplevde både enklere og mer nøyaktige. Dette er også tilbakemeldingen vi får fra land der Accu-Chek Guide er lansert, sier Furuseth.


Accu-Chek Guide ble lansert i Norge i august 2017, og er tilgjengelig på alle apotek rundt om i landet.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: