Emilie har testet ut det nye Accu-Chek Pink Mobile-apparatet

Emilie har testet ut det nye Accu-Chek Pink Mobile-apparatet

Emilie Kleven
Født i 1995 og oppvokst i Brumunddal. Fikk diabetes i 2003 da jeg var 9 år gammel. Jeg ønsker å dele mine erfaringer og tanker rundt det å leve med en kronisk sykdom, både på godt og vondt. Håper at dette kan bidra til å skape større åpenhet og kunnskap rundt det å leve med diabetes.
Publisert første gang: 02.05.16 | Sist redigert: 08.03.19
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

I disse dager lanserer Roche blodsukkerapparatet Accu-Chek Mobile i en ny og spennende farge. I den forbindelse har jeg testet ut apparatet og ønsker å skrive litt om hva jeg synes er så bra med det.

Annonse

Samme blodsukkerapparat, ny farge

Apparatet er identisk med den nyeste varianten av Accu-Chek Mobile, bare at det nå kommer i fargen rosa! Derfor har det også fått navnet Accu-Chek Pink Mobile. Apparatet har heldigvis fortsatt alle de samme funksjonene og mulighetene som tidligere.

Oppfyller mine krav til et blodsukkerapparat

For meg er det viktig at blodsukkerapparatet jeg bruker er lett å håndtere, ikke tar for mye plass og kan bidra til å gi meg en enklere hverdag med diabetes. Med alle dens innebygde funksjoner og nette størrelse, synes jeg absolutt at Accu-Chek Pink Mobile oppfyller disse kravene!

Foto: Emilie Kleven

Foto: Emilie Kleven

Utseende spiller også en rolle

Når det gjelder utseende på apparatet, tenker man kanskje at dette ikke er så viktig. For oss med diabetes kan et blodsukkerapparat sies å være det som en mobiltelefon er for andre; vi er fullstendig avhengig av det, det er med oss over alt og vi bruker det mange ganger i løpet av dagen. Derfor er det gøy at det ser litt fresht ut også!

Påminnelser for målinger er en fin funksjon

Utover den fine fargen er det én funksjon jeg liker ekstra godt – du kan legge inn påminnelser slik at apparatet gir deg beskjed når det er på tide å sjekke blodsukkeret. Da jeg selv fikk diabetes som niåring, var det ofte at foreldrene mine måtte minne meg på å måle. Med dette apparatet trenger du ikke være redd for å glemme og sjekke blodsukkeret eller å være avhengig av noen som minner deg på det; det tar blodsukkerapparatet ansvar for.

Et apparat tilpasset en hektisk hverdag

Apparatet tar liten plass og du trenger ikke å være redd for å glemme igjen testtstrimler eller lansetter; alt dette er integrert i apparatet! I en hektisk hverdag er det godt med denne alt-i-én løsningen. Når du skal ut på farten trenger du bare å huske på blodsukkerapparatet. Bare husk å etterfyll med strimler og lansetter når det er tomt.

Annonse

Tar liten plass

I tillegg er størrelsen på apparatet slik at det fint får plass i en liten veske eller et pent etui. For meg er dette svært viktig. Apparatet krever ikke mye ekstra plass, og som andre jenter har jeg som regel med meg en veske eller en liten toalettmappe likevel.

Foto: Emilie Kleven

Foto: Emilie Kleven

Diabetes i ungdomsårene

Kombinasjonen av å være i ungdomsårene og leve med en diabetesdiagnose er en utfordring. Det er mye som skjer med venner, skole og i ens egen kropp og hode. Kanskje føler du at diabetesen er i veien og at du ikke har tid til den oppi alt annet som også skjer. Dessverre er det ikke slik at dette er noe du kan velge bort. Derfor er det ekstra viktig å ha et blodsukkerapparat du trives med.

Mobiltelefon eller blodsukkerapparat?

Accu-Chek Mobile ser nesten ut som en mobiltelefon. Jeg har flere ganger opplevd at folk spør om hva slags mobil jeg har når jeg måler blodsukkeret. Dette er litt morsomt, synes nå jeg. Selv om jeg som regel forklarer at det er et blodsukkerapparat og ikke en mobiltelefon, er det jo en mulighet å la folk leve i den oppfatningen også.

Diskresjon tross en kronisk sykdom

Med andre ord gir dette apparatet deg mulighet til diskresjon. Både med tanke på hvordan det ser ut og hvor enkelt det er å sjekke blodsukkeret. Det er godt om du har dager hvor du vil å være «i fred» med diabetesen din og ikke ønsker spørsmål eller blikk når du sjekker blodsukkeret.

Dersom du ønsker et Accu-Chek Pink Mobile kan du lese mer ved å trykke nedenfor.

 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
5/5 (1 Review)
Del: