Kjære Herr Diabetes, her er mitt inkassokrav

Kjære Herr Diabetes, her er mitt inkassokrav

Kjell Arild Ueland
Født i 1969, pappa til 3 og har hatt diabetes type 1 siden 1981. Merker nå slitasjen som diabetesen har gitt meg, men er opptatt av trening og prøver å ha et positivt og humoristisk syn på livet.
Publisert første gang: 27.06.18 | Sist redigert: 06.11.23

Du har hatt meg på jobb døgnet rundt i 36 og et halvt år, og nå synes jeg det er på høy tid at jeg får betalt.

Inkassokrav                                                                        Bryne 10. mai 2018

Annonse

Herr Dia B. Etes
Viser til faktura fra 26 februar dette året og ber om at skyldig beløp innbetales omgående. Om ikke beløpet er på min konto innen 31. mai vil det komme et inkassosalær i tillegg. Dette er for tiden på 15% av skyldig beløp. Oppstilling på opprinnelig krav finner du under.
Mvh
Kjell Arild

LES OGSÅ: Revolver og termometer

Til Herr Dia B. Etes!

Da det har gått opp for meg at du er en kronisk sykdom, og ikke en tilstand, som du har klart å innbille meg i årevis, tenkte jeg at det var på tide at vi gjorde opp status. (Noen ting hadde vært fint å vite når man først fikk diagnosen).

Du ser det at siden du er en kronisk sykdom der du har latt meg være på jobb 24/7 i alle disse årene, er det på tide å få betalt for den jobben som jeg faktisk har gjort. Jeg har her valgt å kun fakturere frem til 14. oktober 2017, da dette markerer 36 ½ år med jobb.

Jeg har regnet meg frem til at 24/7 i 36,5 år er 319.728 timer, og da får du alle skuddårsdagene gratis av meg. Jeg skal heller ikke være grådig på timesprisen min – legger inn kr 150,- pr time. Da kommer vi til kr. 47.959.200,-

Annonse

Jeg har prøvd å finne en tariffavtale som jeg kan benytte meg av, men sliter med å finne dette da det ikke er lovlig å ha folk i jobb over så lang tid uten ferie og fritid. Derfor tar jeg meg den friheten å legge inn 100 prosent overtid i 12 av døgnets 24 timer.

LES OGSÅ: Lev mitt liv i fem minutter

Så har vi dette med ferie da. Her har du heller ikke gitt meg fri. Legger derfor inn 100 prosent tillegg i 5 uker per år, samt hver søndag og alle bevegelige helligdager. Samlet sum for ubekvem arbeidstid, jobb i ferie og helligdager og så videre, blir da kr. 36.919.800,-

Etter mine beregninger skylder du meg totalt kr 84 879 000,-. Altså åttifiremillioner åttehundreogsyttinitusen kroner!

Beløpet bes innbetalt innen 14 dager. Om beløpet ikke er på konto innen fristen så vil saken anmeldes til arbeidstilsynet!

Mvh
Kjell Arild

PS: Hvor skal jeg sende fakturaen?

LES OGSÅ: Velkommen til ekstraordinært styremøte innerst i den mørke delen av hjernen min

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: