Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge
Karbohydrater per porsjon: ca 20 gram
Her kommer inspirasjon til enkel og sunn hverdagsmat, som er lett å slenge sammen på under halvtimen.
Det passer fint med ulike salater som tilbehør til fisk, og her er det bare å bruke det du har tilgjengelig. Retten kan selvfølgelig også lages med annen type fisk en sei.
PRØV OGSÅ: Hjemmelaget fiskegrateng
Ingredienser
Oppskrift til 1 porsjon
1 stk seifilet
1 ss pesto
tre gode never salat, hjertesalat / spinat etc.
100 g røde / grønne linser
en neve bønnespirer (kan sløyfes)
en god neve grønne bønner
olivenolje
salt og pepper
PRØV OGSÅ: Asiatisk laks med quinoa og chilimajo
Fremgangsmåte
1. Bre pesto utover fisken, og stek i ovnen ved 220 grader i 20-25 min.
2. Gi bønnene et lett oppkok.
3. Fordel alle ingrediensene til salaten på en tallerken eller et fat. Ringle over olivenolje, salt og pepper. Server salaten med den ovnsbakte fisken.
Lettvint og sunn mat på 1 – 2 – 3!
PRØV GJERNE: Wrap med fiskekake og syltet rødløk
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.