Pasta med artisjokk og asparges

Pasta med artisjokk og asparges

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 14.11.24
Karbohydrater: 45 gram per porsjon
Hvorav 11 gram fiber

Pasta med artisjokk og asparges er en ekte kosemiddag som egner seg godt når du vil hygge deg litt ekstra.

Denne pastaretten er full av gode smaker! Hvite bønner bidrar med planteprotein og gunstig fiber.

Annonse

PRØV OGSÅ: Pastasalat med brokkoli

Ingredienser

2 porsjoner

180 g båndspagetti
En boks hermetisk artisjokk (både i vann/olje fungerer godt)
En bunt asparges
En god neve spinat
En boks hvite bønner
2 ss pesto
1 ss revet sitronskall (bruk øko sitron)
Salt + pepper

Til servering: Revet parmesan

Fremgangsmåte

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

Annonse

2. Del asparges i biter på ca 2 cm, og skyll de hvite bønnene godt.

3. Hell av vann/olje fra artisjokken, og stek i en panne. Bruk litt olje dersom det ikke er olje på artisjokken allerede. Ha i asparges og hvite bønner, og stek videre til alt har en god stekeskorpe.

4. Hell vannet av pastaen, og spar på et par ss pastavann.

5. Vend pastaen inn i stekepannen med grønnsaker, bønner og den ferske spinaten. Rør inn pesto og litt pastavann. Vend godt om til spinaten falles sammen.

6. Smak til med salt og pepper før servering og topp med revet sitronskall.

PRØV OGSÅ: Pasta med erte- og fetasaus

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: