Pasta med artisjokk og asparges
Karbohydrater: 45 gram per porsjon
Hvorav 11 gram fiber
Pasta med artisjokk og asparges er en ekte kosemiddag som egner seg godt når du vil hygge deg litt ekstra.
Denne pastaretten er full av gode smaker! Hvite bønner bidrar med planteprotein og gunstig fiber.
PRØV OGSÅ: Pastasalat med brokkoli
Ingredienser
2 porsjoner
180 g båndspagetti
En boks hermetisk artisjokk (både i vann/olje fungerer godt)
En bunt asparges
En god neve spinat
En boks hvite bønner
2 ss pesto
1 ss revet sitronskall (bruk øko sitron)
Salt + pepper
Til servering: Revet parmesan
Fremgangsmåte
1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Del asparges i biter på ca 2 cm, og skyll de hvite bønnene godt.
3. Hell av vann/olje fra artisjokken, og stek i en panne. Bruk litt olje dersom det ikke er olje på artisjokken allerede. Ha i asparges og hvite bønner, og stek videre til alt har en god stekeskorpe.
4. Hell vannet av pastaen, og spar på et par ss pastavann.
5. Vend pastaen inn i stekepannen med grønnsaker, bønner og den ferske spinaten. Rør inn pesto og litt pastavann. Vend godt om til spinaten falles sammen.
6. Smak til med salt og pepper før servering og topp med revet sitronskall.
PRØV OGSÅ: Pasta med erte- og fetasaus
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.