Chiapudding med peanøttsmør, mango og kokos!

Chiapudding med peanøttsmør, mango og kokos!

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 27 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 20.02.22
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater per porsjon: 8 gram
Fiber per porsjon: 11,5 gram

Synes du vinteren kan være litt mørk og trist? Da synes jeg du skal gjøre klar denne puddingen i kveld, slik at du kan glede deg til en liten tropisk fest i morgen tidlig. Kanskje glemmer du til og med kuldegrader og mørket i noen minutter!

Chiafrø er rike på både fiber og omega-3, og sammen med peanøttsmøret gir de en real dose proteiner også. Dette er med andre ord en super start på dagen, som bidrar til metthetsfølelse og energi som varer.

Annonse

Dette trenger du:

Til 1 porsjon

½ dl kokosmelk
2 dl vann
2 gode ss chiafrø
1 ss peanøttsmør (obs: velg et uten tilsatt sukker)
1 ts sukrin eller et par dråper stevia
¼ mango (50 g)
Ønsket mengde kokosflak

PRØV OGSÅ: Hjertegod havregrynsgrøt

Slik gjør du:

  1. Visp peanøttsmør, kokosmelk, vann og eventuell søtning sammen.
  2. Tilsett chiafrø og bland godt.
  3. La chiapuddingen stå i kjøleskapet og svelle i minimum et par timer – aller helst over natten, før du topper med frisk mango og tørket kokos!

PRØV OGSÅ: Kefir-lapper

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: