Chiapudding med peanøttsmør, mango og kokos!

Chiapudding med peanøttsmør, mango og kokos!

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 27 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 20.02.22
Karbohydrater per porsjon: 8 gram
Fiber per porsjon: 11,5 gram

Synes du vinteren kan være litt mørk og trist? Da synes jeg du skal gjøre klar denne puddingen i kveld, slik at du kan glede deg til en liten tropisk fest i morgen tidlig. Kanskje glemmer du til og med kuldegrader og mørket i noen minutter!

Chiafrø er rike på både fiber og omega-3, og sammen med peanøttsmøret gir de en real dose proteiner også. Dette er med andre ord en super start på dagen, som bidrar til metthetsfølelse og energi som varer.

Annonse
Accu-Chek Guide

Dette trenger du:

Til 1 porsjon

½ dl kokosmelk
2 dl vann
2 gode ss chiafrø
1 ss peanøttsmør (obs: velg et uten tilsatt sukker)
1 ts sukrin eller et par dråper stevia
¼ mango (50 g)
Ønsket mengde kokosflak

PRØV OGSÅ: Hjertegod havregrynsgrøt

Slik gjør du:

  1. Visp peanøttsmør, kokosmelk, vann og eventuell søtning sammen.
  2. Tilsett chiafrø og bland godt.
  3. La chiapuddingen stå i kjøleskapet og svelle i minimum et par timer – aller helst over natten, før du topper med frisk mango og tørket kokos!

PRØV OGSÅ: Kefir-lapper

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
0/5 (0 Reviews)
Del: