Bringebærdessert uten tilsatt sukker

Bringebærdessert uten tilsatt sukker

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 07.07.21
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater per porsjon: 12 gram
Fiber per porsjon: 5 gram

En enkel hverdagsdessert som er ypperlig å ha på lur i kjøleskapet dersom lysten på noe søtt melder seg! Denne bringebær- og vanilje-saken har konsistens som en Panna Cotta, og smaker som en frisk bringebærfromasj.

Dette trenger du:

Til tre porsjonsglass

Annonse

1 pose sukkerfritt gelépulver med bringebærsmak
5 dl vann
1 boks kesam vanilje (uten tilsatt sukker)
150 g frosne bringebær
Et par dråper stevia-dråper eller tilsvarende søtning
1 ss sukkerfri granola per glass (f.eks. BareBra Supergranola)

PRØV OGSÅ: Panna cotta med lime

Slik gjør du:

1) Kok opp halvparten av vannet, tilsett gelépulveret og visp til alt er oppløst.
2) Tilsett resten av vannet og boksen med kesam og rør ut alle klumper.
3) Fordel massen i tre glass og sett i kjøleskapet. La glassene stå i et par timer.
4) Varm bærene med litt søtning. Fordel over dessertene når de har stivnet og strø granola på toppen før servering.

PRØV OGSÅ: Kefir-lapper

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: