Sukkerfri jordbæris
Karbohydrater: ca 5 g per 100 g is
Nydelig sukkerfri jordbæris med smak av ekte jordbær og fløte. Har du en god blender kan du lage den på under ett minutt.
På varme dager er det ikke noe som er bedre enn en frisk is. Denne jordbærisen er sukkerfri og inneholder lite karbohydrater. Mer smak av sommer skal du lete lenge etter!
Ingredienser:
500 g frosne jordbær
1 liten kartong fløte, gjerne økologisk
1-2 ss sukrin+* (ev andre søtningsmidler)
*Sukrin+ er en blanding av Sukrin og stevia, begge naturlige søtningsmidler. Sukrin+ inneholder karbohydrater som ikke blir gjort om til energi i kroppen (0 kalorier), og det påvirker heller ikke blodsukkeret.
PRØV OGSÅ: Iskrem av frossen mango
Slik gjør du:
Kjør alt sammen i en god blender (må være en som kan knuse is) og nyt jordbærisen med det samme.
Håper det smaker!
PRØV GJERNE: Hjemmelaget skogsbærsorbet
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.