Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge

Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 08.03.16 06:00
Karbohydrater per porsjon: ca 20 gram

Her kommer inspirasjon til enkel og sunn hverdagsmat, som er lett å slenge sammen på under halvtimen.

Accu-Chek Mobile - Boots

Det passer fint med ulike salater som tilbehør til fisk, og her er det bare å bruke det du har tilgjengelig. Retten kan selvfølgelig også lages med annen type fisk en sei.

Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge

Oppskrift til 1 porsjon

Du trenger:

  • 1 stk seifilet
  • 1 ss pesto
  • tre gode never salat, hjertesalat / spinat etc.
  • 100 g røde / grønne linser
  • en neve bønnespirer (kan sløyfes)
  • en god neve grønne bønner
  • olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du:

Bre pesto utover fisken, og stek i ovnen ved 220 grader i 20-25 min. Gi bønnene et lett oppkok. Fordel alle ingrediensene til salaten på en tallerken eller et fat. Ringle over olivenolje, salt og pepper. Server salaten med den ovnsbakte fisken.

Lettvint og sunn mat på 1 – 2 – 3!

Foto: Hanna Dale

Foto: Hanna Dale

PRØV GJERNE: Wrap med fiskekake og syltet rødløk

0/5 (0 Reviews)
Del: