
Foto: Hanna Dale
Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge
Publisert første gang: 08.03.16 06:00
Karbohydrater per porsjon: ca 20 gram
Her kommer inspirasjon til enkel og sunn hverdagsmat, som er lett å slenge sammen på under halvtimen.
Det passer fint med ulike salater som tilbehør til fisk, og her er det bare å bruke det du har tilgjengelig. Retten kan selvfølgelig også lages med annen type fisk en sei.
Ovnsbakt sei med pesto & grønt følge
Oppskrift til 1 porsjon
Du trenger:
- 1 stk seifilet
- 1 ss pesto
- tre gode never salat, hjertesalat / spinat etc.
- 100 g røde / grønne linser
- en neve bønnespirer (kan sløyfes)
- en god neve grønne bønner
- olivenolje
- salt og pepper
Slik gjør du:
Bre pesto utover fisken, og stek i ovnen ved 220 grader i 20-25 min. Gi bønnene et lett oppkok. Fordel alle ingrediensene til salaten på en tallerken eller et fat. Ringle over olivenolje, salt og pepper. Server salaten med den ovnsbakte fisken.
Lettvint og sunn mat på 1 – 2 – 3!

Foto: Hanna Dale
PRØV GJERNE: Wrap med fiskekake og syltet rødløk