Diabetesvennlig lakserull med kremost & vårløk
Karbohydrater: ca 13 gram per hele lompe
Diabetesvennlig lakserull er på ingen måte en revolusjonerende oppskrift, men det er en ny favoritt på tapasbordet for min del i alle fall.
Hva du har i av type kremost og løk spiller ingen trille; rødløk, gressløk, eller vårløk går for det samme. Poenget her er at du hever smaken og gir dem en meget tilfredsstillende crispy finish ved å steke dem kjapt i pannen, eller ved å grille dem litt!
Dette er også finfin rask middag eller lunsj hvis du har lyst på noe enkelt, raskt og godt og har litt røkelaks (eller kanskje litt spekeskinke?) liggende. La deg inspirere til en ny grill-favoritt, eller gjør som meg og stek dem i pannen og server med en fresh salat! Håper det smaker!
PRØV OGSÅ: Tapasspyd med grønnsaker og chevre
Ingredienser
10 lomper (jeg brukte speltlomper)
1 pakke kremost naturell
10 skiver røkelaks
noen never hakket vårløk (ev rødløk)
pepper
PRØV OGSÅ: Aubergineruller med ricotta & cottage cheese
Fremgangsmåte
1. Smør lefsene med kremost, fyll med røkelaks og vårløk og topp med en sjenerøs dose kvernet pepper.
2. Rull lompene sammen og del dem i to. Stek dem raskt på hver side i varm panne, til de får en gylden og sprø overflate, eller varm dem i litt folie på grillen.
3. Server med ønsket tilbehør!
PRØV OGSÅ: Nydelige scampi med karrimarinade
Beste hilsner fra,
Hanna Dale
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.