Fiskekaker med revet rødbete & remulade

Fiskekaker med revet rødbete & remulade

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 18.12.22
Karbohydrater (per porsjon): 26 gram
Fiber: 9 gram 

Fiskekaker er en super måte å få inn mer hvit fisk i kostholdet på, noe de fleste av oss med fordel kan spise mer av.

I denne oppskriften har jeg valgt å servere fiskekakene med revet rødbete, blansjerte bønner og remulade. Tilbehøret her er både fargerikt og næringsrikt, og smaker veldig godt sammen med fisken. Du kan selvsagt bruke gulrot i stedet for rødbete, dersom du foretrekker det.

Annonse

PRØV OGSÅ: Torskeform med kapers, fennikel og sommerkål

Ingredienser

1 porsjon

1-2 grove fiskekaker (minst 80% fisk)
1 rødbete
100 g grønne bønner
ca 60 g fersk spinat
1 ts smør
salt + pepper

2 ss lett majones
1 ts grov sennep
8 skiver sylteagurk
pepper

PRØV OGSÅ: Pasta med feta, kikerter og ovnsbakte grønnsaker

Annonse

Fremgangsmåte

1. Riv rødbete på et rivjern, og vend inn med sitron og krydder.

2. Kok aspargesbønner raskt, ca 1 minutt. Hell av vannet og ha spinaten i gryta sammen med bønnene. Rør inn smør og vend sammen til spinaten faller sammen. Krydre etter ønske.

3. Finhakk sylteagurk, og vend sammen sennep, majones, pepper og sylteagurk.

4. Server råkost av rødbete med bønner, spinat, remulade og fiskekaker.

PRØV OGSÅ: Tunfiskburgere med sennepsdressing

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: