Fiskekaker med revet rødbete & remulade
Karbohydrater (per porsjon): 26 gram Fiber: 9 gram
Fiskekaker er en super måte å få inn mer hvit fisk i kostholdet på, noe de fleste av oss med fordel kan spise mer av.
I denne oppskriften har jeg valgt å servere fiskekakene med revet rødbete, blansjerte bønner og remulade. Tilbehøret her er både fargerikt og næringsrikt, og smaker veldig godt sammen med fisken. Du kan selvsagt bruke gulrot i stedet for rødbete, dersom du foretrekker det.
PRØV OGSÅ: Torskeform med kapers, fennikel og sommerkål
Ingredienser
1 porsjon
1-2 grove fiskekaker (minst 80% fisk)
1 rødbete
100 g grønne bønner
ca 60 g fersk spinat
1 ts smør
salt + pepper
2 ss lett majones
1 ts grov sennep
8 skiver sylteagurk
pepper
PRØV OGSÅ: Pasta med feta, kikerter og ovnsbakte grønnsaker
Fremgangsmåte
1. Riv rødbete på et rivjern, og vend inn med sitron og krydder.
2. Kok aspargesbønner raskt, ca 1 minutt. Hell av vannet og ha spinaten i gryta sammen med bønnene. Rør inn smør og vend sammen til spinaten faller sammen. Krydre etter ønske.
3. Finhakk sylteagurk, og vend sammen sennep, majones, pepper og sylteagurk.
4. Server råkost av rødbete med bønner, spinat, remulade og fiskekaker.
PRØV OGSÅ: Tunfiskburgere med sennepsdressing
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.