Verdens enkleste sjokoladekake
Publisert første gang: 04.08.21
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Enklere sjokoladekake skal du lete lenge etter! Du lager den på under to minutter og den har bare to ingredienser. Skikkelig god er den også.
Karbohydrater: ca 16 g per 100
Dette trenger du:
250 g mørk sjokolade
3 dl kremfløte, gjerne økologisk
Slik gjør du:
- Smelt sjokolade oppi litt kremfløte på svak varme, eller i vannbad. Sjokolade tåler ikke høy varme, så her må du passe godt på.
- Når sjokoladen er smeltet har du i resten av kremfløten og pisker det hele til en luftig krem i mikseren, eller for hånd om du ønsker en liten treningsøkt.
- Sett i kjøleskapet minst tre timer før servering.
Tips! Passer godt sammen med sesongens jordbær og litt pisket kremfløte
En nydelig avslutning på et godt måltid, eller kanskje som en rett alene?
PRØV GJERNE: Opp-ned rabarbrakake
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.