Bringebærdessert uten tilsatt sukker
Karbohydrater per porsjon: 12 gram
Fiber per porsjon: 5 gram
En enkel hverdagsdessert som er ypperlig å ha på lur i kjøleskapet dersom lysten på noe søtt melder seg! Denne bringebær- og vanilje-saken har konsistens som en Panna Cotta, og smaker som en frisk bringebærfromasj.
Dette trenger du:
Til tre porsjonsglass
1 pose sukkerfritt gelépulver med bringebærsmak
5 dl vann
1 boks kesam vanilje (uten tilsatt sukker)
150 g frosne bringebær
Et par dråper stevia-dråper eller tilsvarende søtning
1 ss sukkerfri granola per glass (f.eks. BareBra Supergranola)
PRØV OGSÅ: Panna cotta med lime
Slik gjør du:
1) Kok opp halvparten av vannet, tilsett gelépulveret og visp til alt er oppløst.
2) Tilsett resten av vannet og boksen med kesam og rør ut alle klumper.
3) Fordel massen i tre glass og sett i kjøleskapet. La glassene stå i et par timer.
4) Varm bærene med litt søtning. Fordel over dessertene når de har stivnet og strø granola på toppen før servering.
PRØV OGSÅ: Kefir-lapper
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.