Eggerøre med sopp og tomat
Eggerøre er topp til lunsj, og stekt sammen med diverse grønnsaker og servert med en frisk salat, så har du er smart og næringsrikt måltid.
Her kan du bruke de grønnsakene du har og liker, paprika og squash passer for eksempel også fint.
PRØV OGSÅ: Proteinrundstykker med frø og yoghurt
Karbohydrater:
Karbohydrater per porsjon: 10 gram
Fiber: 6 gram
Dette trenger du:
Til en en porsjon:
Olje eller smør til steking
2 store sjampinjong
½ løk
8 cherrytomater
2 egg
salt og pepper etter ønske
¼ agurk
En god neve fersk spinat/salat
1/2 gulrot, revet
PRØV OGSÅ: Mozzarellasalat med nektarin
Slik gjør du:
1. Del løk og sopp i skiver, og stek i olje i en stekepanne til gyllent. Tilsett cherrytomater delt i to.
2. Kakk to egg i grønnsakene og vend rask sammen til eggerøren er fast, men ikke tørr.
3. Server i en skål med salat, revet gulrot og agurk.
4. Topp med litt god olivenolje og salt og papper etter ønske.
5. Server gjerne med litt brød ved siden av, hvis du ønsker et mer mettende måltid.
PRØV OGSÅ: Rødbethummus med hvite bønner
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.