Granola med kokos og olivenolje

Granola med kokos og olivenolje

Karbohydrater per 100 g: 27 gHvorav 10 g fiber Den beste granolaen lager du selv! Hjemmelaget granola med kokos og olivenolje er perfekt til frokost, servert med yoghurt naturell og frukt og/eller bær. Innholdet i hjemmelaget granola kan varieres i det uendelige, avhengig av hva slags nøtter og frø du bruker, denne varianten med kokos […]
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Karbohydrater per 100 g: 27 g
Hvorav 10 g fiber

Den beste granolaen lager du selv! Hjemmelaget granola med kokos og olivenolje er perfekt til frokost, servert med yoghurt naturell og frukt og/eller bær.

Innholdet i hjemmelaget granola kan varieres i det uendelige, avhengig av hva slags nøtter og frø du bruker, denne varianten med kokos og olivenolje er nydelig.

Annonse

PRØV OGSÅ: Oppskrift på superbrød

Ingredienser

1 plate

5 dl store havregryn
1 dl gresskarkjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 dl mandler
2 dl vanøtter
1 ts kanel
1 ts kardemomme
½ ts salt

3 ss kokosolje
3 ss olivenolje
3 ss honning

Fremgangsmåte

1. Vend alle de tørre ingrediensene sammen i en stor bakebolle.

Annonse

2. Smelt kokosolje i en kjele og tilsett honning og olivenolje.

3. Hell den flytende olje/honningblandingen inn i det tørre og vend til alt er dekket.

4. Ha blandingen ut på en bakeplate og bak i ovnen på 180 grader varmluft i ca 30 minutter. Vend på blandingen hvert 10 minutt, slik at det ikke brenner seg.

5. Avkjøl og oppbevar på tett glass.

PRØV OGSÅ: Frøknekkebrød med chia

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: