Panna Cotta med julekrydder

Panna Cotta med julekrydder

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 29.11.24
Karbohydrater: 4,5 gram per porsjon
Fiber: 0 gram per porsjon

Julen nærmer seg, og her får du oppskrift på en deilig dessert med julesmaker, som passer perfekt til julebordet!

Panna cotta er enkelt å lage og er en super dessert å servere gjester, ettersom du lager den klar dagen i forveien.

Annonse

PRØV OGSÅ: Grønnkålsalat – et lettere tilbehør til julematen

Ingredienser

Til 6 porsjoner trenger du:

6 dl fløte
2 dl melk
3 ts Natreen søtningsdråper
1 ts vaniljeekstrakt
1 ts kanel
1/4 ts nellik
1/4 ts ingefær
5 plater gelatin

PRØV OGSÅ: Søte juleoppskrifter – lag noe godt til jul

Fremgangsmåte

  1. Kok opp fløte, melk, søtning og krydder mens du rører i bunnen av kjelen.
  2. Legg gelatinplatene til bløt i kaldt vann.
  3. Når fløteblandingen har kokt opp, skrur du av varmen, klemmer ut vannet av gelatinen og har den oppi blandingen.
  4. Rør til all gelatin er oppløst og fordel panna cotta-blandingen i seks små dessertglass.
  5. La puddingene stå i kjøleskapet og stivne over natten. Håper det smaker!

Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.

Annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: