Tunfiskburgere med sennepsdressing
Publisert første gang: 12.06.24
Karbohydrater per porsjon: 1 gram
Fiber: 0 gram
Disse tunfiskburgerne laget på tunfisk og egg er et supert alternativ til klassiske burgere hvis du vil bytte ut kjøttet.
Tunfiskburgere egner seg også servert som tilbehør til en salat eller grønnsaker bakt i ovnen.
PRØV OGSÅ: Torskeform med fennikel og tomat
Ingredienser
1 porsjon (3 mellomstore burgere)
1 boks tunfisk i vann, avrent (ca 150 g)
1 egg
20 g revet parmesan
Pepper
1 ss olje til steking
Dressing:
3 ss tykk yoghurt naturell
2 ts grov sennep
pepper
PRØV OGSÅ: Saftige lakseburgere med chiliaioli
Fremgangsmåte
- Hell vannet av tunfisken, og rør sammen tunfisk, egg og revet ost. Krydre etter ønske. Sett røra kald i kjøleskapet i minst 10 minutter før du steker burgere.
- Rør sammen yoghurt og sennep til dressingen, og smak til med pepper.
- Varm en panne med litt olje, og form tre burgere av tunfiskrøra. Stek til de er gyllene og faste før du snur.
- Server med dressing, og annet tilbehør etter ønske.
PRØV OGSÅ: Laksesalat med chilimajo og bakte grønnsaker
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.