Tilslørte bondepiker i frokostversjon

Tilslørte bondepiker i frokostversjon

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 27 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 14.05.23
Karbohydrater per porsjon: 22 gram
Fiber per porsjon: 6 gram

Denne versjonen av tilslørte bondepiker passer vel så godt til frokost, lunsj, eller som til dessert! En velbalansert søtsak rik på proteiner, slik at man føler seg mett og god.

Mengden yoghurt og cottage cheese kan selvfølgelig tilpasses ettersom om retten skal spises som et måltid, eller kun som en liten snack. 

Annonse

PRØV OGSÅ: Granola med mandelsmør og banan

Til én porsjon trenger du:

100 gram tykk, gresk yoghurt
100 gram cottage cheese
100 gram eplemos/eplesyltetøy uten tilsatt sukker (tips: kok eplemos av norske epler i sesong,
og frys ned i porsjoner)
1 ts smør
1 ss Sukrin Gold
15 gram havregryn
15 gram hakkede mandler
Et dryss kanel

Slik gjør du:

1) Smelt smør og Sukrin i en liten panne, og hakk mandler. Rist havregryn og mandler i
smør, Sukrin og kanel i et par min på medium varme.
2) Bland sammen yoghurt og cottage cheese i en liten bolle. Tilsett litt søtning eller
eventuelt litt vaniljeekstrakt, hvis det er ønskelig.
3) Finn frem et glass og legg de tre komponentene lagvis i to omganger. Håper det
smaker!

PRØV OGSÅ: Bakt havregrøt med bringebær og mandelsmør

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: