Tilslørte bondepiker i frokostversjon
Karbohydrater per porsjon: 22 gram
Fiber per porsjon: 6 gram
Denne versjonen av tilslørte bondepiker passer vel så godt til frokost, lunsj, eller som til dessert! En velbalansert søtsak rik på proteiner, slik at man føler seg mett og god.
Mengden yoghurt og cottage cheese kan selvfølgelig tilpasses ettersom om retten skal spises som et måltid, eller kun som en liten snack.
PRØV OGSÅ: Granola med mandelsmør og banan
Til én porsjon trenger du:
100 gram tykk, gresk yoghurt
100 gram cottage cheese
100 gram eplemos/eplesyltetøy uten tilsatt sukker (tips: kok eplemos av norske epler i sesong,
og frys ned i porsjoner)
1 ts smør
1 ss Sukrin Gold
15 gram havregryn
15 gram hakkede mandler
Et dryss kanel
Slik gjør du:
1) Smelt smør og Sukrin i en liten panne, og hakk mandler. Rist havregryn og mandler i
smør, Sukrin og kanel i et par min på medium varme.
2) Bland sammen yoghurt og cottage cheese i en liten bolle. Tilsett litt søtning eller
eventuelt litt vaniljeekstrakt, hvis det er ønskelig.
3) Finn frem et glass og legg de tre komponentene lagvis i to omganger. Håper det
smaker!
PRØV OGSÅ: Bakt havregrøt med bringebær og mandelsmør
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.