Accu-Chek Mobile: – Veldig fornøyd

Accu-Chek Mobile: – Veldig fornøyd

Publisert første gang: 20.02.22

Allerede da Eivind Nysæther (53) var ti år fikk han diagnosen diabetes type 1. Den gangen var det ikke mulig å måle blodsukkeret hjemme, men med åra har han testet flere ulike blodsukkerapparater. Det er imidlertid ett som har skilt seg ut til det bedre.

– I cirka fem år har jeg brukt Accu-Chek Mobile til å måle blodsukker, og den er jeg veldig fornøyd med, forteller Nysæther.

Annonse

– Det er så fint at alt er i ett, og at man slipper løse strimler. Tidligere har jeg hatt blodsukkerapparater med strimler, og da har jeg ikke vært like flink til å måle blodsukkeret. Det er mye lettere med Accu-Chek Mobile, forklarer han.

LES OGSÅ: Emilie har testet det nye Accu-Chek Pink Mobile-apparatet

Flere senskader

Eivind er i dag etablert i Stjørdal, men er opprinnelig fra Numedal. Til daglig jobber han med produksjon av blindeskriftprintere, og er ellers glad i både frisbee golf og radiostyrte biler. Han lever godt med diabetesen, men har med tiden opplevd flere senskader.

– I 2019 måtte jeg få ny nyre som følge av nyresvikt. Nyresvikten kom som følge av diabetes. Ting går heldigvis mye bedre nå, men for tiden sliter jeg med frozen shoulder som også antas å komme fra diabetesen, forteller han.

LES OGSÅ: Nyhet! Nå kan du også koble Accu-Chek Mobile til MySugr

Annonse

Velger Accu-Chek Mobile

I dag bruker 53-åringen pumpe, og trenger derfor ikke måle blodsukker like ofte som før.

– Jeg måler med Accu-Chek Mobile to til tre ganger om dagen for å kalibrere pumpa. Egentlig følger det med en blodsukkermåler med pumpa, men jeg synes Accu-Chek Mobile er så enkel i bruk at det blir lettere å bruke den og heller føre inn manuelt, avslutter en fornøyd Nysæther.

LES OGSÅ: Min helse ble forbedret for 100 år siden – men ikke alle er like heldige

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
5/5 (1 Review)
Del: