Takk til en hverdagshelt!

Takk til en hverdagshelt!

Maria Jørgensen
Maria er født i 1994. Hun fikk diabetes type 1 i 2012, og bruker til daglig insulinpumpe. Maria er opprinnelig fra Sørum, men bor i Namsos og jobber som autorisert dyrepleier.
Publisert første gang: 21.01.22
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Jeg har tidligere skrevet om hverdagshelten i kinosalen som reddet meg fra å måtte dra hjem før forestillingen begynte. Forrige måned var det en ny hverdagshelt som hjalp meg, men på en litt annen måte. Her er historien om en redningsmann som trådte til i nød, uten at han visste det selv.

En ettermiddag i november møtte jeg søsteren min utenfor legevakten. Jeg hadde fått beskjed om at faren vår hadde fått et illebefinnende og måtte undersøkes. På grunn av restriksjoner måtte vi vente utenfor, og vi bestemte oss for å dra en annen plass i mellomtiden.

Annonse

Føling

Vi var begge veldig sultne og parkerte tilfeldigvis ved siden av en Dominos-restaurant. Mens vi parkerte kjente jeg at blodsukkeret ble lavt, og tenkte det skulle bli godt med mat. Vi bestilte noen enkle bread-sticks, og tenkte det holdt for oss. Mens vi ventet ble blodsukkeret lavere og lavere. Jeg tok opp en sjokolade fra veska og spiste den, mens vi ventet inne på restauranten. Jeg rakk ikke å spise hele før maten ble servert.

Ikke lenge etter kom servitøren tilbake, men denne gangen med en stor pizza. Jeg sa at det må være en feil, for vi har ikke bestilt dette. Han svarte: «Nei, det er en julegave fra oss».

Jeg ble målløs. Slikt skjer jo bare ikke i dag, gjør det vel? Tidspunktet han gjør det på kunne heller ikke vært bedre. Hverken vi eller foreldrene våre hadde spist siden frokost, og dette var sent på ettermiddagen. Nå hadde vi nok mat til alle, og mer enn nok til å behandle følingen min.

Det viste seg at faren vår måtte legges inn på sykehus. Så idet vi hentet han på legevakten og kjørte til sykehuset, var han veldig lettet over at vi hadde med mat han kunne spise på veien. Det går heldigvis bra med han nå.

LES OGSÅ: Mine beste tips til hvordan leve godt med diabetes

Annonse

Hverdagshelt

En slik generøs gest viste seg å bety mye mer enn servitøren kunne vite. Derfor er jeg så takknemlig overfor akkurat denne mannen, eller «hverdagshelten». Han hjalp både meg og faren min, som var i medisinsk utfordrende situasjoner på det aktuelle tidspunktet. Og det uten å vite noe om det.

Tusen hjertelig takk til hverdagshelten på Domino’s i Lillestrøm!

Har du opplevd å få uventet hjelp akkurat når du har behov for det?

LES OGSÅ: Takk til dere som spør

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: