Oppskrift på nydelig ananassorbet!
Publisert første gang: 23.06.21
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
En latterlig enkel dessert, men ikke mindre god av den grunn. Dette er oppskriften på en nydelig dessert uten verken tilsetningsstoffer eller hvitt sukker. Verken barn eller voksne vil merke forskjell! En favoritt i sommervarmen!
Karbohydrater: ca 9 g per 100
Dette trenger du:
Frossen ananas, hermetisk eller fersk
Kokosmelk, ca 2-3 dl per hele ananas
Slik gjør du:
- Skrell ananasen, ta ut den runde, harde kjernen. Skjær i biter og frys ned minst fire timer.
- Kjør ananas og kokosmelk i en blender, spe med kokosmelk til sorbeten er akkurat passe myk. Serveres med det samme!
Tips! Prinsippet kan du følge for mange typer frukt og bær, ferske eller hermetiske. Frys frukten, kjør i blender sammen med litt kokosmelk, yoghurt eller fløte.
Ny sommerfavoritt til både barn og voksne?
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.