Eplesalat med egg, feta og granateple
Karbohydrater per porsjon: 17 gram
Hvorav fiber: 7 gram
Eplesalat med egg, feta og granateple gir deg en spennende kombinasjon av smaker, perfekt som tilbehør.
Denne fargeglade og næringsrike eplesalaten med egg er fin både som en enkel rett alene, eller som del av et større måltid, for eksempel servert sammen med grillmat eller ovnsbakt fisk.
TIPS: Dersom du skal servere salaten som en større sidesalat, kan du gjerne gange oppskriften med fire.
PRØV OGSÅ: Lune hvite bønner med tomat og ruccolasalat
Ingredienser
1 porsjon
1/2 stk paprika
1/2 stk hjertesalat
2 never fersk spinat
saften fra ¼ sitron
1/2 stk eple
1/4 agurk
2 ss granateple
1 ss olivenolje
salt + pepper
1 egg
50 g fetaost i blokk
ca 10 mandler
1 ss gresskarkjerner
PRØV OGSÅ: Vannmelonsalat med fetaost og mynte
Fremgangsmåte
1. Finhakk hjertesalat og hakk spinat.
2. Kok egget til det er smilende (ca 7 min).3. Del agurken og eplet i skiver, og ha i skålen over salat/spinat. Skvis over sitronsaft.
4. Rist gresskarkjerner og mandler i tørr panne.
5. Del paprikaen i strimler og stek i litt olje til paprikaen er myk.
6. Topp salat med stekt paprika, rista frø og nøtter, granateplekjerner, smilende egg og fetaost.
PRØV OGSÅ: Asparges med erte- og sitrontopping
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.