Oppskrift på superdigge fudge
Publisert første gang: 03.04.20
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater: ca 3 g per 100
Fudge smaker så utrolig godt, og de du lager selv blir så veldig mye bedre enn de du kjøper i butikken. Disse fudgene blir så gode at du kan bli helt avhengig!
Og det beste av alt er at du kommer ikke til å merke at de er helt frie for hvitt sukker. Med andre ord, hvis du lurer på hva du skal kose deg med til helgen, så kan du bare slutte å lure. For bedre godteri skal du lete lenge etter!
Dette trenger du:
5 dl kremfløte
80 g sukrin gold
30 g fibersirup gold
30 g smør
Et tynt dryss salt over
Slik gjør du:
- Bland sammen alle ingrediensene i en kjele.
- La blandingen koke på middels varme mens du rører ofte. Når konsistensen er som yoghurt er den ferdig.
- Hell røra i en matboks med matpapir i bunn eller bruk små former, hvis du har det.
- Avkjøl på kjøkkenbenken og sett deretter i kjøleskapet til fudgen er helt stivnet.
- Skjær i firkanter og oppbevar kjølig. Den holder seg nok 1-2 uker i kjøleskap, men kommer sikkert ikke til å vare så lenge – i alle fall ikke her i huset 😉
Til helgekosen, for eksempel?
PRØV GJERNE: Himmelske lakriskuler
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.