Gulrotvafler med kesam – sukkerfri oppskrift
Karbohydrater per vaffel: 23 gram
Hvorav fiber: 4,5 gram
Gulrotvafler gjør seg godt både til frokost, lunsj og kvelds, og er perfekt som helgekos.
Disse vaflene smaker veldig godt med all slags ost. Ved å tilsette kardemomme og kanel i røra får de en spennende og nydelig smak, men dette kan også droppes om ønskelig, og da vil vaflene gjøre seg ypperlig sammen med annet salt pålegg. Prøv deg frem og finn dine favorittkombinasjoner.
PS! Denne oppskriften er helt uten sukker.
PRØV OGSÅ: Vaffeltoast av havremel – uten sukker
Ingredienser
Oppskrift til 4 tykke plater
200 g kesam
4 egg
2 dl havremel
1 krm salt
½ ts bakepulver
½ ts kanel
½ ts kardemomme
2 stk gulrøtter, revet
smør til steking
PRØV OGSÅ: Matmuffins med fetaost og spinat
Fremgangsmåte
1. Visp sammen egg og kesam til en jevn blanding
2. Vend inn krydder, havremel og bakepulver
3. Vend revet gulrot inn i røra
4. Stek vafler i smurt vaffeljern
5. Server med ønsket pålegg
PRØV OGSÅ: Oppskrift på gulrotpannekaker
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.