Himmelske Bounty-sjokolader
Karbohydrater pr 100 g: Kokosmassen: 6,4 gram. Mørk 85 % sjokolade: 23 gram. Fibersirup clear : 7 gram.
Bounty-sjokolader er utrolig enkle å lage, og smaker himmelsk godt.
Disse Bounty-sjokoladebitene kan du ta med på jobb og på tur som snack eller mellom-måltid. De inneholder næringsrik kokos og kokosolje. Sunt og godt «drivstoff» 🙂
Dette trenger du:
• 250 kokosmasse
• 5 ss fibersirup clear
• 4 ss sukrinmelis
• 3 ss kokosolje
• 100 gram 85 % sjokolade
• valnøtter
Slik gjør du:
1. Kjør kokosmasse, sukrinmelis, fibersirup og kokosolje i en kjøkkenmaskin med kniv til alt er en tykk klebrig masse.
2. Kle en liten brødform eller lignende med bakepapir og press deigen i formen til en hard og kompakt masse.
3. Velv massen på et skjærebrett og del opp i passende ruter med kniv.
4. Sett i kjøleskap en times tid, slik at kokosmassen blir kald.
5. Smelt sjokoladen på lav varme i en liten kasserolle. Bruk en pølseklype eller to gafler, og dypp hver bit i sjokoladen. Legg på en tallerken med bakepapir, og pynt med en valnøtt på hver sjokoladebit.
Håper det smaker!
PS. Blomstene jeg har pyntet med er spiselig Geitrams
LES OGSÅ: Uimotståelige snickerskuler
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.