Iskrem av frossen mango
Karbohydrater: ca 15 g per 100 g
Smaker som ekte iskrem! Denne isen av frossen mango lager du på to minutter med en god blender.
Den inneholder ganske lite karbohydrater (15 g per 100) og bidrar med viktige næringsstoffer som kalsium og folat. Et velsmakende alternativ til de mer usunne variantene du får i butikken.
Ikke bare smaker mango fantastisk, den er og proppfull av A-vitaminer! Disse vitaminene er viktig for synet og for at kroppen skal vokse og utvikle seg. Mangoen inneholder også en god mengde C-vitaminer, som er en viktig antioksidantkilde.
PRØV GJERNE: Bringebær og mangois
Ingredienser:
1 dl helmelk
1 dl fløte
2 ss flytende honning, ev annen søtning
250 g frossen mango
Tips! Ikke all frossen mango smaker like godt. De beste jeg har smakt til nå er de økologisk fra Kolonihagen (kjøpt på Rema 1000). En annen mulighet er å kutte opp og fryse selv.
Slik gjør du:
Kjør alt i blenderen. Får du ikke blenderen til å gå rundt må du tilsette mer væske, gjerne mer fløte. Det er ikke noe i veien for å bruke mindre honning, smak deg frem til en smak du liker.
Nytes så fort den er ferdig!
PRØV OGSÅ: Hjemmelaget iskrem på 1-2-3: Vanilje med sjokoladebiter
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.