Sommerens favoritt: Bringebær- og mangois

Sommerens favoritt: Bringebær- og mangois

Hanne Storhaug Jensen
Hanne blogger på spirenemat.no. Hun er kokk, ernæringsfysiolog og medisinstudent på fjerde året. Hun er også utdannet yogalærer fra India. Hanne har et stort engasjement for bra mat og ernæring. Hun er opptatt av at maten vi spiser skal være næringsrik, og mener at den beste maten er den vi lager selv.
Publisert første gang: 26.06.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
Karbohydrater: ca 13 g per 100 g is

En nydelig, frisk og næringsrik is. Denne kan nytes med god samvittighet hver eneste dag i sommer!

Annonse

Ingredienser:

1 stor banan, godt moden
2 dl bringebær, dypfryste
1 dl eplejuice
1 stor mango (ca 300 g)
50 g rå cashewnøtter
1 ts lakrispulver
1-2 ss sitronsaft, fra fersk sitron

Slik gjør du:

Kjør alt i foodprosessor til det blir en jevn masse.


Ha i passe former og frys ca seks timer. Denne røra holder til ca seks ispinner.
NYT!

Sommerens favoritt?

Prøv også: Pinneis med blåbær, banan og yoghurt på 1-2-3!

Annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: