Sommersalat med jordbær & feta
Karbohydrater: 20 g per porsjon (hele oppskriften: ca 80 g kh)
Dette er en deilig sommersalat med jordbær og feta, som passer perfekt som tilbehør til grillmaten, eller for eksempel til ovnsbakt laks.
Friske salater er fine å variere med forskjellig frukt og grønt avhengig av sesong. Du kan for eksempel fint bruke bringebær i stedet for jordbær her, eller bytte ut bønner med linser.
LES OGSÅ: Tapasspyd med grønnsaker og chevre
Ingredienser
4 porsjoner
et par never blandet salat
200 g grønne bønner
en boks hvite bønner (ca 200 g)
10 jordbær
1 avocado
10 reddiker
1 nektarin
15 hakkede valnøtter
100 g naturell fetaost
Dressing:
2 ss olivenolje
2 ss balsamico
salt + pepper
Fremgangsmåte
Gi de grønne bønnene et raskt oppkok. Del opp frukt og grønt i passe store biter, og vend sammen alle salatingrediensene i en bolle. Rør sammen ingrediensene til dressingen, og topp salaten med dressing, hakkede valnøtter og fetaost.
Nyt smaken av sommer!
LES OGSÅ: Salat med eggerøre, fullkornsris og fetaost
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.