Ovnsbakt kyllingcurry

Ovnsbakt kyllingcurry

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Denne ovnsbakte kyllingcurryen er enkel å lage, næringsrik og skikkelig god på smak!

			Karbohydrater per porsjon: 22 gram
Hvorav 17 gram fiber

Bruk gjerne andre grønnsaker, ut ifra hva du har. Jeg serverte med fullkornsris, men du kan fint spise alene uten ris dersom du ønsker en rett med mindre karbohydrater, eller servere med for eksempel byggryn eller quinoa.
PRØV OGSÅ: Aspargespai med søtpotetbunn, spinat og feta

Ingredients

En ildfast form, 4 porsjoner
1 stk Hokkaido gresskar
1 rødløk
1 paprika
3 gulrøtter
salt og pepper
olivenolje
Curry-saus:
en boks fet kokosmelk
4 dl kyllingkraft
1 ss karri
1 ts paprikakrydder
¼ kayennepepper
2 cm revet ingefær
3 fedd hvitløk
1 ss soyasaus
ca 400 g kylling
200 g grønne erter (frosne)

PRØV OGSÅ: Squash- og gresskarsuppe med eple

Annonse
Accu-Chek SmartGuide annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: