Foto: Hanna Fjeldheim Dale.
Middag
Quinoasalat med kylling & bakte grønnsaker
Denne fargerike quinoasalaten er nydelig på smak og perfekt som tilbehør til det meste av kjøtt og fisk.
Karbohydrater per porsjon: 48 gram
Hvorav 13 gram fiber
Her har jeg servert med ovnsbakt kyllingfilet. Bruk frukt etter sesong, her har jeg brukt nektarin, men eple eller pære fungerer fint i vinterhalvåret.
Ingredients
4 porsjoner
1 stor søtpotet
1 rød paprika 1 stk squash
1 boks kikerter
3 ss olivenolje
salt + pepper
1 ts paprikakrydder
2 dl quinoa
1 stk nektarin eller eple
2 gode never fersk spinat
Dressing:
4 ss olivenolje
saft av ½ sitron
1 ts honning
2 ts disjonsennep
2 ss eplesidereddik
Pepper
Kyllingfilet eller annen protein etter ønske
1 stor søtpotet
1 rød paprika 1 stk squash
1 boks kikerter
3 ss olivenolje
salt + pepper
1 ts paprikakrydder
2 dl quinoa
1 stk nektarin eller eple
2 gode never fersk spinat
Dressing:
4 ss olivenolje
saft av ½ sitron
1 ts honning
2 ts disjonsennep
2 ss eplesidereddik
Pepper
Kyllingfilet eller annen protein etter ønske
PRØV OGSÅ: Kylling katsu og kålsalat med yuzudressing
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

