Vaniljemuffins med karamellisert banan

Vaniljemuffins med karamellisert banan

Andrea Jensen Moth er 30 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!

Smaken av karamellisert banan er virkelig fantastisk, og gjør seg ypperlig som eksempelvis topping på pannekaker – eller i vaniljemuffins, som i denne oppskriften.

			Karbohydrater per muffins: 20 gram
Fiber per muffins: 2,5 gram

Dersom du skal lage disse til en bursdag eller et annet selskap, ville jeg doblet røren. Her hjemme fikk de i alle fall bein å gå på!

Ingredients

Til 8 muffins trenger du:
100 gram gresk yoghurt
2 ss smeltet smør
2 egg
100 gram sammalt hvetemel, siktet
50 gram havregryn
80 gram Sukrin gold, eller annen søtning
Noen dråper vaniljeessens
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
3 ss smør, romtemp
3 ss Sukrin gold
3 små bananer (ca. 300 gram)
100 gram kremost

Kilde for beregning: matvaretabellen.no og produsentenes nettsider.

Annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: