Cottage cheese-vaffel
Publisert første gang: 31.05.24
Karbohydrater per vaffel: 24 g karbohydrat
Hvorav 3 g fiber
En grovere og mer proteinrik vaffel er perfekt som alternativ til brød.
Disse er raske å lage, og holder seg fint i kjøleskapet et par dager. Passer fint med både salt og søtt pålegg.
PRØV OGSÅ: Scones med havre, Biola og valnøtter
Ingredienser
Oppskriften gir 2 stk vafler
2 egg
40 g havregryn
1 ts bakepulver
2 store ss cottage cheese
3 ss mel (jeg brukte spelt)
ca 1 dl melk
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør jevnt med en stavmikser.
- Juster med mer melk eller mel etter behov, du skal ha en relativt rykk røre.
- La røra hvile i mist 10 minutter før du steker vaflene.
- Spe ut røra med mer melk hvis den har blitt for tykk. Smør vaffeljernet med smør og stek gyllende vafler.
PRØV OGSÅ: Oppskrift på kesam-omelett med ost
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.