
Foto: Hanna Fjeldheim Dale.
Lunsj og lett måltid
Gresk salat med en vri
Denne fargerike greske salaten er nydelig på smak og perfekt som tilbehør til det meste av kjøtt og fisk.
Karbohydrater per porsjon: 11 gram
Hvorav 4 gram fiber
Gresk salat er en klassiker som aldri slår feil. Perfekt som tilbehør til middagen, eller som en frisk lunsj.
Ingredients
2 porsjoner
2 store tomater
½ agurk
En gul paprika
En god neve mørke oliven med sten
100 g fetaost i blokk
Fersk dill
2 ss sesamfrø
Til dressingen:
Saften av ½ sitron
2 ss rødvinseddik
1 ts honning
2 ss sesamolje
revet skall av ½ øko sitron
2 store tomater
½ agurk
En gul paprika
En god neve mørke oliven med sten
100 g fetaost i blokk
Fersk dill
2 ss sesamfrø
Til dressingen:
Saften av ½ sitron
2 ss rødvinseddik
1 ts honning
2 ss sesamolje
revet skall av ½ øko sitron
LES OGSÅ: Ovnsbakt omelett med cottage cheese & asparges
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.