Gresk salat med en vri

Gresk salat med en vri

Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.

Denne fargerike greske salaten er nydelig på smak og perfekt som tilbehør til det meste av kjøtt og fisk.

			Karbohydrater per porsjon: 11 gram
Hvorav 4 gram fiber

Gresk salat er en klassiker som aldri slår feil. Perfekt som tilbehør til middagen, eller som en frisk lunsj.

Ingredients

2 porsjoner
2 store tomater
½ agurk
En gul paprika
En god neve mørke oliven med sten
100 g fetaost i blokk
Fersk dill
2 ss sesamfrø
Til dressingen:
Saften av ½ sitron
2 ss rødvinseddik
1 ts honning
2 ss sesamolje
revet skall av ½ øko sitron

LES OGSÅ: Ovnsbakt omelett med cottage cheese & asparges

Annonse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: