Mangosalat

Mangosalat

Hanna Fjeldheim Dale
Hanna Fjeldheim Dale blogger om mat på www.happyfoodstories.com, og jobber som klinisk ernæringsfysiolog. Hanna ønsker å inspirere med sunn, fargerik og enkel mat, som gjør både kroppen, magen og sinnet fornøyd.
Publisert første gang: 10.07.24
Karbohydrater: 20 gram per porsjon
Hvorav 9 gram

Denne friske mangosalaten er perfekt sommermat, og egner seg godt sammen med grillmat eller reker.  

Å bruke frukt som en ingrediens i en salat er ikke dumt, spesielt ikke på varme sommerdager der man kanskje har mest lyst til å spise noe lett. Mango tilfører en søt og saftig smak som gjør dette til en frisk salat, perfekt ved siden av grillmat eller reker.

Annonse

PRØV OGSÅ: Lun potet- og tomatsalat

Ingredienser

2 porsjoner

En god neve bladsalat
1/2 agurk
100 g edamame
1 stk mango
1 stk Avocado
4 reddik
Koriander
1 ss riseddik + lime
1 ss rista sesamfrø

Fremgangsmåte

1. Del agurk, mango og avocado i biter og reddik i skiver.

2. Tin edamamebønner.

Annonse

3. Rist sesamfrø i tørr stekepanne til de er gylne.

4. Fordel bladsalat på et fat, og topp med edamame agurk, mango, avocado og reddik. Strø over sesamfrø og topp med riseddik, en skvis lime og fersk koriander.

5. Server med ønsket tilbehør. Jeg spiste denne til reker.

PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med appelsin

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: