Mangosalat
Karbohydrater: 20 gram per porsjon
Hvorav 9 gram
Denne friske mangosalaten er perfekt sommermat, og egner seg godt sammen med grillmat eller reker.
Å bruke frukt som en ingrediens i en salat er ikke dumt, spesielt ikke på varme sommerdager der man kanskje har mest lyst til å spise noe lett. Mango tilfører en søt og saftig smak som gjør dette til en frisk salat, perfekt ved siden av grillmat eller reker.
PRØV OGSÅ: Lun potet- og tomatsalat
Ingredienser
2 porsjoner
En god neve bladsalat
1/2 agurk
100 g edamame
1 stk mango
1 stk Avocado
4 reddik
Koriander
1 ss riseddik + lime
1 ss rista sesamfrø
Fremgangsmåte
1. Del agurk, mango og avocado i biter og reddik i skiver.
2. Tin edamamebønner.
3. Rist sesamfrø i tørr stekepanne til de er gylne.
4. Fordel bladsalat på et fat, og topp med edamame agurk, mango, avocado og reddik. Strø over sesamfrø og topp med riseddik, en skvis lime og fersk koriander.
5. Server med ønsket tilbehør. Jeg spiste denne til reker.
PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med appelsin
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.