Frisk mangomousse

Frisk mangomousse

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 27 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 12.06.22
Karbohydrater per porsjon: 20 gram
Fiber per porsjon: 0 gram

En deilig og frisk dessert uten tilsatt sukker! 

Dersom du ikke finner mangopuré i butikken, kan du mose mango selv, men da vil jeg anbefale at du forsikrer deg om at du bruker en som er moden og søt, ala pakistansk mango. 

Dette trenger du:

100 gram mangopuré (fås kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker)
100 gram gresk yoghurt
½ dl lettmelk
2 eggehviter
2 plater gelatin
Litt søtning etter smak (f.eks. Sukrin gold eller Natreen)

PRØV OGSÅ: Bringebærdessert uten tilsatt sukker

Slik gjør du:

1) Bløtlegg gelatinplatene og varm melken.
2) Bland mangopuré, yoghurt og evt. litt søtning i en bolle. Stivpisk eggehvitene i en annen bolle.
3) Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme melkeskvetten.
4) Visp gelatinblandingen ut i yoghurtblandingen, vend forsiktig inn eggehvitene og fordel mangomoussen i to glass.
5) La dessertene stivne i kjøleskapet i minimum 4-5 timer. Topp med det du måtte ønske av frisk frukt og nyt!

PRØV OGSÅ: Hverdagens sjokolademousse

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

0/5 (0 Reviews)
Del: