Peanut butter cups

Peanut butter cups

Andrea Jensen Moth
Andrea Jensen Moth er 27 år og har en bachelor i samfunnsernæring. Hun brenner for næringsrik og fargerik mat, som både kropp og sinn blir glad av. Andrea har tidligere jobbet med utvikling av sunne og næringsrike ferdig-retter, og er opptatt sunn mat skal være tilgjengelig og enkelt!
Publisert første gang: 10.04.22
Karbohydrater per cup: 9,5 gram
Fiber per cup: 5,5 gram

Peanøtt og sjokolade – en uslåelig kombinasjon og amerikansk favoritt! Denne er dessuten sukkerfri.

Dette trenger du:

150 gram sukkerfri sjokolade (kjøp i velassorterte matbutikker eller på helsekostbutikk, velg gjerne en type søtet med erythritol (sukrin) eller stevia)
80 gram peanøttsmør (helst et uten tilsatt sukker eller olje)
20 gram sukkerfri sirup (fibersirup, sukrinsirup eller tilsvarende)
1 liten klype flaksalt
6 muffinsformer i silikon

Annonse

PRØV OGSÅ: Verdens enkleste sjokoladekake

FOTO: Andrea Jensen Moth

Slik gjør du:

1) Smelt halvparten av sjokoladen over vannbad.
2) Bland peanøttsmør med salt og sukkerfri sirup i en skål
3) Sett seks silikonformer på et brett og fordel sjokoladen i formene. Vend på dem slik at sjokoladen dekker ca. halvveis oppover sidene i formen. Sett i kjøleskap i 5-10 min, slik at sjokoladen stivner.
4) I mellomtiden smelter du resten av sjokoladen
5) Når sjokoladen i formene har stivnet, fordel peanøttsmør-blandingen i
sjokoladeskallene og deretter resten av sjokoladen over peanøttsmøret. Skubb litt på formene slik at sjokoladen fordeler seg som et jevn lokk.
6) Dersom du ønsker, kan du nå strø pynt på toppen av cup’ene før du setter dem tilbake i kjøleskapet for å stivne. Forslag: frysetørkede bringebær, spiselig glitter, hakkede nøtter eller et par flak maldonsalt.

PRØV OGSÅ: Saftige og sunne gulrotmuffins

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 (0 Reviews)
Del: