Accu-Chek® Mobile: – Alt er så enkelt!

Accu-Chek® Mobile: – Alt er så enkelt!

Avatar
Redaktør for Lev med diabetes
Publisert første gang: 17.04.22 18:06

I snart to år har Kirsten Mathea Engebretsen (66) hatt diabetes type 2. Like lenge har hun målt blodsukkeret flere ganger daglig. Da er det viktig å ha en god og stabil blodsukkermåler.

– Jeg har brukt Accu-Chek® Mobile i litt over ett år, og er kjempefornøyd, forteller Kirsten Mathea.

Accu-Chek Mobile

En av hovedgrunnene til at hun er så fornøyd, er hvor enkel den er i bruk, både for henne selv og for legen som følger henne opp.

– Den første blodsukkermåleren jeg hadde var langt mer tungvind, ettersom alle målingene måtte skrives ned for hånd. Med Accu-Chek® Mobile, kan legen lese av alt direkte fra måleren. Det er veldig praktisk, forklarer hun.

Måler to til tre ganger daglig

For fire år siden, valgte Kirsten Mathea å gå av med pensjon som 62-åring. Nå fylles dagene med håndarbeid som sying og veving og lange mosjonsturer til fots.

– Jeg er heldig og slipper å bruke medisiner, ettersom jeg klarer å regulere blodsukkeret med kost og mosjon. Jeg måler som regel blodsukkeret to til tre ganger daglig, for å holde kontroll, forteller hun.

– Accu-Chek® Mobile gir meg større frihet

Hun skryter av hvor enkel Accu-Chek® Mobile er i bruk.

– Jeg synes menyen til Mobile er veldig fin. Jeg kan krysse av for om jeg måler før eller etter måltid, eller mer generelt, forklarer hun.

– Dessuten forteller den meg hvor mange ganger jeg har igjen før jeg må bytte kassett. Det gir meg større frihet, fordi jeg slipper å ha med meg så mye når jeg skal ut, avslutter hun.

En kassett har 50 tester på et langt bånd. På den måten slipper du løse strimler når du benytter Accu-Chek® Mobile. Den har en enkel og intuitiv meny, og lar deg enkelt måle blodsukkeret hvor som helst.

Accu-Chek® Mobile gjør blodsukkermåling enklere:

  • 50 strimmelfrie tester på et langt bånd
  • Ingen håndtering av løse strimler
  • Accu-Chek FastClix blodprøvetaker – enkel blodprøvetaking med kun 1-klikk for å lade og stikke
    • 6 lansetter i en trommel
  • Kun 4 enkle trinn for å utføre en test
  • Gjør det enkelt å teste i mange ulike situasjoner

Med alle disse egenskapene gjør dette at apparatet er spesielt godt tilpasset Insulinbrukere som måler seg ofte.

Accu-Chek Mobile er unik:

  • 73% færre trinn for å utføre én blodsukkermåling, antas derfor å redusere risikoen for mulige brukerfeil1
  • Integrert strimmelfri teknologi forbedrer testfrekvens og bidrar til glykemisk kontroll hos personer utenfor sitt behandlingsmål2
  • Forbindes med signifikant redusert HbA1c-nivå sammenlignet med enkeltstrimmel-systemer2

Les mer om Accu-Chek® Mobile HER.

Referanser:

1. Sammenligning med et utvalg av ulike blodsukkerapparater. 73% er et gjennomsnittstall. Freckmann G et al. Integrated Self-Monitoring of Blood Glucose System: Handling Step Analysis. Journal of Diabetes Science and Technology. Volume 6, Issue 4, July 2012. Diabetes Technology Society. Studien er støttet med midler fra Roche.

2. Maran A et al. Integrated Strip-free SMBG Technology (Accu-Chek Mobile) improves patient adherence to recommended testing frequency and patterns and glycemic control. ExAct Study. Poster presented at the 49th EASD Annual Meeting, Barcelona, September 23-27, 2013. Studien er støttet med midler fra Roche.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Accu-Chek Mobile
0/5 (0 Reviews)
Del: