Nudelwok med kylling cashewnøtter

Nudelwok med kylling cashewnøtter

Publisert første gang: 12.11.21 14:45
Karbohydrater per porsjon: 48 gram
Fiber per porsjon: 10 gram

Marinert kylling, sprø grønnsaker og nudler i en deilig asiatisk saus! En enkel og sunn middagsrett som gjør seg like godt i matboksen dagen etter.

Dette trenger du:

Til 4 porsjoner

Accu-Fine vitusapotek

400 gram kyllingfilet
2 fedd hvitløk
1 liten ts chiliflak
1 ss olje
1 pakke fullkornsnudler (200 gram)
1 liten brokkoli
2 gulrøtter
1 rødløk
1 boks vannkastanjer
50 gram cashewnøtter
2 vårløk
1 håndfull frisk koriander
1 lime
1 ss soyasaus (20 g)
2 ss hoisinsaus (40 g)
1 ts sesamolje (5 g)
1 ts honning (5 g)

PRØV OGSÅ: Proteinrik stekt ris

Slik gjør du:

1) Kutt kyllingfiletene i strimler og la dem marinere i olje, hvitløk og chiliflak mens du kutter grønnsakene.
2) Skjær brokkolien i buketter (obs: bruk også stilken), løken i båter og gulrøttene i staver.
3) Dersom du har wok-panne, så tilbereder du selvfølgelig alle komponentene sammen i denne. Hvis ikke, kan du steke kyllingen og grønnsakene i hver sin panne. Jeg synes grønnsakene smaker best når de fortsatt er crunchy. Kok nudlene som anvist. Bland sammen ingrediensene til sausen.
4) Når kyllingen, grønnsakene og nudlene er klare har du alt over i en stor bolle, heller sausen over og blander godt! Topp nudelretten med hakkede cashewnøtter, vårløk, koriander og skvis frisk lime over før servering.

PRØV OGSÅ: Wok med grønnsaker og sesamlaks

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Accu-Chek Mobile - Boots
Accu-Chek Mobile
0/5 (0 Reviews)
Del: