POLITISK HJØRNE – Hvem er vi?

POLITISK HJØRNE – Hvem er vi?

Kristian Aune-Jensen
Er Markedssjef i Roche Diabetes Care, og har jobbet med diabetes siden 1998.
Publisert første gang: 03.01.19
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

I Politisk hjørne konfronterer vi politikere og makthavere og tar tempen på hvordan fokuset på diabetes er i det politiske landskapet. Vi holder deg oppdatert på politiske beslutninger som omhandler hverdagen til personer med diabetes, og vil være din stemme inn mot viktige beslutningsprosesser.

Hvem er vi?

 

Ansvarlig redaktør: Lasse Taje Furuseth

Annonse

Lasse har jobbet både i Norge og internasjonalt med diabetes siden 2011. Han ønsker at alle skal ha like rettigheter og at politikerne skal fordele budsjettene på en kost/-nytte effektiv måte.

– For meg handler det om å ha personene med diabetes i fokus, samt å forstå de politiske mekanismene.

 

 

 

 

 

Politisk hjørnePolitisk kommentator: Mette Engebretsen
Mette har lang medisin/produkt -og markedsføringserfaring og har jobbet med diabetes siden 1991. Hun er i dag leder for markedstilganger og samfunnskontakt i Roche Diabetes Care Norge. Mette jobber mye med helsepolitikere, helseøkonomiforvaltningen og alt som har med offentlig helse å gjøre, i tillegg til å skrive kronikker og delta i offentligheten.
– Mitt mål er at personer med diabetes skal få produkter og hjelp som gjør hverdagen enklest mulig, og at alle skal få samme helsetilbud uansett ressurser og hvor man bor.

 

 

 

Redaktør/Journalist: Stine Tunstrøm

Stine har lang erfaring som journalist for ulike medier, og er redaktør for Lev med diabetes.

Annonse

-Jeg er opptatt av at stemmene til menneskene som lever med diabetes blir hørt og tatt stilling til i viktige politiske beslutningsprosesser.

 

 

 

Redaktør/Journalist: Julie Cathrine Knarvik

Julie har jobbet som journalist i en årrekke for ulike medier, primært innen helsejournalistikk. Hun har og skrevet og utgitt to sakprosabøker. Julie er redaktør for Lev med diabetes.

– Jeg ønsker at mennesker med diabetes skal få en enklere hverdag. At de skal få tjenester og rettigheter de har krav på og slik oppleve trygghet.

 

 

 

LES INTERVJUET: Bollestad mener vi må øke diagnostiseringen av diabetes type 2

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: