Himmelske lakriskuler
Karbohydrater: 45 g per 100
Rågode lakriskuler! Og ikke nok med det: De inneholder mye karbohydrater og er fine dersom du innimellom trenger å få opp blodsukkeret.
Disse lakriskulene smaker som godteri, men i motsetning til vanlig godteri, så inneholder disse mange av de byggeklossene kroppen vår faktisk trenger; Omega-fettsyrer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og sporstoffer.
Ingredienser:
150 g myke dadler
80 g valnøtter
1 toppet ss lakrispulver (helsekost)
Ev 1-2 ss vann
Litt lakrispulver til å rulle kulene i
Slik gjør du:
OBS! Dadlene bør være myke før du setter blenderen på (hvis de er for seige kan den fort ryke!). Legg de eventuelt litt i vann eller bruk et par ss vann i røra.
Putt alt i blenderen og kjør til det er en glatt masse. Rull massen til kuler, og rull kulene i lakrispulver til slutt.
Håper de faller i smak!
PRØV GJERNE: Lag dine egne snickerskuler – helt uimotståelige
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.