AnnaPS – Det lille under!

AnnaPS – Det lille under!

Publisert første gang: 14.12.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Undertøyet fra AnnaPS er like fint som det er smart. Og ikke nok med det: Bruker du Accu-Chek insulinpumper, får du 30% rabatt på klær fra AnnaPS!

Annonse

Roche Diabetes Care og AnnaPS samarbeider om å tilby smarte måter å bære Accu-Chek insulinpumper på!

Dropp veske og bær alt du trenger i en diskret integrert lomme istedet! Du kan rett og slett gjemme det i «det lille under». Samarbeidet mellom Roche Diabetes Care og AnnaPS tar tak i utfordringene du som bruker av insulinpumpe møter daglig.

Foto: AnnaPS

Med funksjonell og lekker design gir AnnaPS deg som bruker av Accu-Chek insulinpumpe flere praktiske og diskré måter å bære insulinpumpen på.

LES OGSÅ: Insulinpumpe og trening på 1-2-3

Som skapt for hverandre

Nye Accu-Chek Insight og undertøyet fra AnnaPS passer som hånd i hanske og gir insulinpumpebrukerne er smart måte å bære med seg utstyret på.

Annonse

Undertøyet fra AnnaPS har integrerte lommer for trygg oppbevaring av insulinpumpen nær kroppen. Det som virkelig gjør at kolleksjonen fra AnnaPS skiller seg ut og passer perfekt til insulinpumpene, er at plaggene både er fine og komfortable å ha på seg.

Du kan styre fjernkontrollen diskré fra håndflaten uten å måtte fomle med pumpen i løpet av dagen. Hvert produkt er dessuten utformet etter tilbakemelding fra personer med diabetes, og følger kroppens naturlige bevegelser.

Det gjør at du som bruker av insulinpumpe får større frihet og fleksibilitet.

Foto: AnnaPS

Om AnnaPS

AnnaPS er et svensk klesmerke startet og drevet av Anna Sjöberg, som selv har diabetes type 1. AnnaPS er det opprinnelige undertøysmerket med integrerte lommer for diabetesutstyr.

I dag tilbyr AnnaPS et stort utvalg produkter i alle prisklasser for kvinner, menn og barn i alle aldre.

Materialet som brukes er først og fremst Tencel, et eksklusivt stoff som puster som ull, skinner som silke og er mykt som bomull. Det er utrolig behagelig både til hverdag og trening.

Foto: AnnaPS

En enklere hverdag

Under mottoet ”Diabetes made easier” ønsker AnnaPS å gjøre hverdagen med diabetes enklere. Man skal kunne gjøre og kle seg i det de vil, uansett om man har diabetes eller ikke!

Da Anna Sjöberg fikk sin første insulinpumpe, oppdaget hun at markedet ikke hadde løsninger for å ta med seg diabetesutstyr usynlig og diskré. Det gav henne ideen om å ha med seg diabetesutstyret i klærne.

Med hjelp fra diabetessykepleieren sin og andre med diabetes, grunnla hun klesmerket AnnaPS, som fokuserer på funksjonalitet, sikkerhet, kvalitet og design. Siden da har selskapet vokst, og er i dag det ledende merket innen kategorien klær med integrerte lommer for diabetesutstyr.

LES OGSÅ: Accu-Chek Insight – Enklere og mer diskret blir det ikke!

Foto: AnnaPS

Unikt tilbud

Det eksklusive samarbeidet mellom Roche Diabetes Care og AnnaPS gir store fordeler for kundene våre.

Bruker du Accu-Chek Combo eller Accu-Chek Insight insulin pumpe, så kan du registrere deg  på www.annaps.com  og få 30 % rabatt på bestselgere av AnnaPS undertøy, både for barn, kvinner og menn.

AnnaPS er et nettbasert selskap, og tilbyr produktene sine til kunder via nettstedet www.annaps.com

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: