Accu-Chek Insight – Enklere og mer diskret blir det ikke!

Accu-Chek Insight – Enklere og mer diskret blir det ikke!

Publisert første gang: 23.11.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

 Nyhet!

 Accu-Chek Insight tar diskresjon og brukervennlighet til et helt nytt nivå!

           Egenskapene i insulinpumpesystemet speiler vår visjon mot å gjøre livet for mennesker med diabetes så ubegrenset som mulig.

Den 1. september lanserte Roche Diabetes Care Accu-Chek Insight i Norge. En ny pumpe som rett og slett gjør hverdagslivet mye enklere.

Annonse

Accu-Chek Insight åpner for helt nye muligheter med enkel og praktisk bruk av insulinpumpe som kan styres fra håndflaten og samtidig bidra til bedre blodsukkerkontroll.

Ifølge Dr. Ralph Ziegler, Diabetes Clinic for Children and Adolescents, Münster, Tyskland er denne bolusrådgiveren det beste som noengang har skjedd for pasienter.

Ny hverdag med Accu-Chek Insight!

Accu-Chek Insight er en enkel og diskré «alt-i-en-løsning»

Ifølge produktsjef i Roche Diabetes Care, Madeleine Nygaard, er en av de beste egenskapene med Accu-Chek Insight et enklere ampulleskifte som sparer brukeren for tid.

– Accu-Chek Insight er en enkel og diskré «alt-i-en-løsning» for personer som lever med insulinbehandlet diabetes. Accu-Chek Insight består av en insulinpumpe og en fjernkontroll. Fjernkontrollen har trykkskjerm, og ved hjelp av en intuitiv meny kan brukeren måle blodsukkeret, få bolusråd og dosere insulin uten å røre selve pumpen som er festet under klærne hele dagen. 

Egenskapene i insulinpumpesystemet speiler vår visjon mot å gjøre livet for mennesker med diabetes så ubegrenset som mulig, sier produktsjef i Roche Diabetes Care, Madeleine Nygaard.

Annonse

 

Designet for en friere hverdag

Designet er smidig og moderne, bruken er enkel og intuitiv. Brukergrensesnittet på det nye Accu-Chek Insight-fjernkontrollen kan minne om en mobiltelefon og har trykkskjerm i farger. I tillegg har insulinpumpen Accu-Chek Insight fargedisplay med praktisk zoomfunksjon.

Ifølge Madeleine Nygaard er bolusrådgiveren utviklet for å imitere kroppens naturlige prosesser, og beregner insulinbehovet etter brukerens hverdag og helsehendelser som fysisk aktivitet, stress og sykdom.

– En praktisk og etterlengtet nyhet er at Accu-Chek Insight er tilpasset ferdigfylte insulinampuller. Ampullene trenger ikke fylles manuelt, de byttes bare ut etter bruk, sier hun, og legger til at designet også skaper bedre funksjonalitet ved fjernkontrollen, som gjør at brukeren kan være diskre samtidig som diabetes kan håndteres «på farten».

Brukervennlig

Nye Accu-Chek Insight er unik i forhold til brukervennlighet.

-Daglig bruk blir lettere og mer intuitivt på grunn av færre håndteringstrinn og en intuitiv brukerveiledning, sier produktsjef i Roche Diabetes Care, Madeleine Nygaard.

Diskret og enkel

Det nye insulinpumpesystemet inneholder to hovedkomponenter: Accu-Chek Insight insulinpumpe og Accu-Chek Aviva Insight blodsukkerapparat. Blodsukkerapparatet måler blodsukkeret, har innebygd bolusråd og en brukervennlig og intuitiv fjernkontroll til insulinpumpen.

Når du har plassert den under klærne behøver du ikke å ta ut insulinpumpen resten av dagen. Nesten alle innstillinger og alle bolus kan programmeres diskret ved hjelp av blodsukkerapparatet Accu-Chek Aviva Insight.

Det er ikke alltid så enkelt å være diskret i et åpent kontorlandskap eller på bussen hjem fra jobb. Med denne fjernkontrollen som kan styre alle funksjonene du trenger i forhold til diabetesbehandlingen, er det ikke lenger noe problem. Accu-Chek Insight er like diskret som den er enkel.

Med disse forbedringene og forenklingene kan Accu-Chek Insight bidra til bedre personlig tilpasset diabetesbehandling og gjøre hverdagen enklere for brukerne.

Pålitelig teknologi for medisinsk effektiv diabeteskontroll

Nye Accu-Chek Insight viderefører de velkjente fordelene ved Accu-Chek Combo-systemet. I likhet med forgjengerne tilbyr Accu-Chek Insight elektronisk dagbok og en grundig testet bolusrådfunksjon som kan hjelpe personer med diabetes til å få bedre blodsukkerkontroll.

Ved hjelp av smart teknologi, attraktiv design og enkel håndtering kan Accu-Chek Insight bidra til mer frihet og fleksibilitet for personer som lever med diabetes – samtidig som det kan gi bedre medisinske resultater.

Du kan spørre etter nye Accu-Chek Insight hos legen eller hos diabetessykepleieren din.

 

 

 

 

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: