
Lunsj og lett måltid
Fylt avokado med kremet fyll og reker
En lett lunsjrett eller annet måltid som passer perfekt om sommeren! Jeg har brukt en sunnere variant av créme frâiche for å gi en lettere konsistens siden avokado er veldig mektig, men bruk gjerne vanlig créme frâiche hvis ønskelig.
Tid: 20 minutter
Karbohydrater per posjon: 8 g
Porsjoner: 4
- 2 stk avokado, delt i to på langs
- 20 stk reker
- 3 ss Vita hjerte go´ frâiche
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss rødløk
- 1 ss frisk dill, finhakket
- 1 ss frisk gressløk, finhakket
- 1 stk stangselleri, finhakket
- 1 ss ferskpresset sitronsaft
- 1 ts lodderogn
- salt og peper etter ønske
Slik gjør du det:
- Tin reker og rens.
- Del avokadoene i to på langs. Bland Vita hjertego´ frâiche med hvitløk, rødløk, dill, gressløk, stangselleri, sitronsaft, lodderogn og smak til med salt. Ha i reker til slutt.
- Server med sitronskiver, dill og lodderogn.
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.