Fylt avokado med kremet fyll og reker

Fylt avokado med kremet fyll og reker

Nussara Guldberg
Blogger mest om mat, litt reise og om andre inspirasjoner. Ha et riktig og variert kosthold er viktig for å få hverdager til å fungere så bra som mulig, men det skal være enkelt, kjapt og sunt. Liker variere med fisk, kjøtt, skalldyr og vegetariske retter, og elsker å eksperimentere med f.eks. asiatiske eller andre eksotiske smaker.
Publisert første gang: 02.07.15 | Sist redigert: 31.05.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

En lett lunsjrett eller annet måltid som passer perfekt om sommeren! Jeg har brukt en sunnere variant av créme frâiche for å gi en lettere konsistens siden avokado er veldig mektig, men bruk gjerne vanlig créme frâiche hvis ønskelig.

Annonse

Tid: 20 minutter

Karbohydrater per posjon: 8 g

Porsjoner: 4

  • 2 stk avokado, delt i to på langs
  • 20 stk reker
  • 3 ss Vita hjerte go´ frâiche
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss rødløk
  • 1 ss frisk dill, finhakket
  • 1 ss frisk gressløk, finhakket
  • 1 stk stangselleri, finhakket
  • 1 ss ferskpresset sitronsaft
  • 1 ts lodderogn
  • salt og peper etter ønske

Slik gjør du det:

  1. Tin reker og rens.
  2. Del avokadoene i to på langs. Bland Vita hjertego´ frâiche med hvitløk, rødløk, dill, gressløk, stangselleri, sitronsaft, lodderogn og smak til med salt. Ha i reker til slutt.
  3. Server med sitronskiver, dill og lodderogn.

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
Annonse
Registrer for nyhetsbrev
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: