Fylt avokado med kremet fyll og reker
Publisert første gang: 02.07.15
| Sist redigert: 31.05.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon
En lett lunsjrett eller annet måltid som passer perfekt om sommeren! Jeg har brukt en sunnere variant av créme frâiche for å gi en lettere konsistens siden avokado er veldig mektig, men bruk gjerne vanlig créme frâiche hvis ønskelig.
Tid: 20 minutter
Karbohydrater per posjon: 8 g
Porsjoner: 4
- 2 stk avokado, delt i to på langs
- 20 stk reker
- 3 ss Vita hjerte go´ frâiche
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss rødløk
- 1 ss frisk dill, finhakket
- 1 ss frisk gressløk, finhakket
- 1 stk stangselleri, finhakket
- 1 ss ferskpresset sitronsaft
- 1 ts lodderogn
- salt og peper etter ønske
Slik gjør du det:
- Tin reker og rens.
- Del avokadoene i to på langs. Bland Vita hjertego´ frâiche med hvitløk, rødløk, dill, gressløk, stangselleri, sitronsaft, lodderogn og smak til med salt. Ha i reker til slutt.
- Server med sitronskiver, dill og lodderogn.
Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.